fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Πανσέληνος στη Παρθένο - Πώς θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: Πανσέληνος στη Παρθένο – Πώς θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

-

Έχουμε μπροστά μας μία ιδιαίτερα δυναμική Πανσέληνο στο άξονα Παρθένου/Ιχθύ που κορυφώνεται στις 7 Μαρτίου 14:40. Μία Πανσέληνος που θα τονίσει τα θέματα της καθημερινότητας, της προσφοράς, της υπηρεσίας και της υγείας.

Θα στρέψει τη προσοχή μας σε πρακτικά ζητήματα που πρέπει να διαχειριστούμε. Είναι το σημείο που ολοκληρώνεται μια κατάσταση για να μπορέσουμε τις επόμενες 15 ημέρες να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Η συμμετοχή του Άρη σε όψη τετραγώνου,που βρίσκεται εκτός ορίων, φέρνει ανατροπές, νεύρα, έντονη κινητικότητα και την ανάγκη να επικοινωνήσουμε τις ιδέες και τις ανάγκες μας. Από τη μια χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις κινήσεις και τις μετακινήσεις μας, από την άλλη θα μας βάλει στην διαδικασία να πάρουμε πρωτοβουλίες και να ασχοληθούμε με θέματα της καθημερινότητας.

Το δύσκολο τετράγωνο που κάνει ο Άρης με το Ποσειδώνα ίσως προκαλέσει λανθασμένες αντιλήψεις και επιλογές. Δεν αποκλείεται να δούμε πάλι προβλήματα με ιώσεις και μολύνσεις και μία έξαρση στο τομέα αυτόν που θα απασχολήσει έντονα το κομμάτι της υγείας. Υπάρχει όμως η πιθανότητα εξέλιξης με τη συμμετοχή του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου. Ίσως λειτουργήσει υποστηρικτικά για να βρούμε νέες λύσεις στα πρακτικά θέματα που μας απασχολούν ή να δούμε νέες εφαρμογές στο τομέα της υγείας.

Η Πανσέληνος επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμος Παρθένος Τοξότης και Ιχθύς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου 15°-24° μοίρες και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις μοίρες αυτές.


Για να δούμε πώς επηρεάζει η Πανσέληνος τα 12 ζώδια – καλό είναι να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.


ΚΡΙΟΣ


Ο τομέας της υγείας και της καθημερινότητας είναι έντονα ενεργοποιημένος τις επόμενες ημέρες. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε με καθαρό μυαλό τα πρακτικά ζητήματα που σας απασχολούν για να αποφύγετε διάφορες συγκρούσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Φροντίστε την υγεία και την διατροφή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα στο φιλικό σας περιβάλλον και θα ασχοληθείτε έντονα με το ερωτικό κομμάτι. Ίσως σκέφτεστε να μεγαλώσετε την οικογένεια σας, ενώ δεν αποκλείεται να βγουν κάποια επιπλέον έξοδα που αφορά τα παιδιά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή φωτίζει το τομέα του σπιτιού και της κοινωνικής σας εικόνας. Με τον Άρη στο ζώδιο σας από τον περασμένο Αύγουστο δεν σας αφήνει σε ησυχία. Αυτή τη περίοδο ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε έντονα με τα θέματα των οικογενειακών σας υποχρεώσεων και να πάρετε πρωτοβουλίες για την πορεία της καριέρας σας. Προσοχή σε μικροατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το φεγγάρι για εσάς είναι αρκετά υποστηρικτικό. Θα μπορούσε να βρείτε λύσεις σε θέματα συμβολαίων ή να πετύχετε σε θέματα σπουδών και ότι σχετίζεται με το εξωτερικό. Κάποιες δικές σας φοβίες ίσως σας κρατάνε πίσω. Προστατέψετε τα μυστικά σας για να αποφύγετε συγκρούσεις με κοντινά πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Ο τομέας των οικονομικών σας είναι έντονα ενεργοποιημένος. Θα πρέπει να βρείτε πρακτικές λύσεις για να λύσετε τα διάφορα ζητήματα που αφορούν αυτόν τον τομέα. Προσοχή σε λανθασμένες αποφάσεις που έχουν να κάνουν με μεγάλους οργανισμούς, τράπεζες ή δάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή φωτίζει τις προσωπικές σας ανάγκες και το τομέα των σχέσεων σας. Θα θελήσετε να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν τις δικές σας επιθυμίες, να βελτιώσετε την εμφάνιση σας ή να βρείτε νέους τρόπους να παρουσιάσετε τον εαυτό σας. Έχετε την ευκαιρία να πετύχετε σε θέματα σπουδών ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι. Προσοχή σε προβλήματα στη δουλειά που ίσως θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνική σας εικόνα.

ΖΥΓΟΣ


Αυτή η περίοδος θα σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε μία αυτοαξιολόγηση για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε προσωπικά σας μπλοκάρισμα. Ίσως δείτε τον εαυτό σας να απομονώνεται για λίγο, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε περισσότερο με το πνευματικό σας κομμάτι, τις ιδέες και τις αντιλήψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Αυτό το διάστημα είναι ευκαιρία να επικεντρωθείτε στους προσωπικούς σας στόχους, ή να θελήσετε να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα εστιάσετε στα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ θέλει προσοχή το κομμάτι που αφορούν χρήματα τρίτων όπως δάνεια, κληρονομικά, φόρους κτλ.

ΤΟΞΟΤΗΣ



Ίσως οι μέρες σας πιέσουν να βρείτε λύσεις σε ένα επαγγελματικό ζητήματα. Προσοχή στις σχέσεις σας με τους ανώτερους σας. Υπάρχει έντονη κινητικότητα στα θέματα που αφορούν την πορεία της καριέρας σας και της κοινωνικής σας εικόνας. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με λογικά επιχειρήματα για να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Οι επόμενες 15 ημέρες σας δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθούμε με θέματα του εξωτερικού, σπουδές ή κάποιο δικαστικό ζήτημα. Ίσως αυτό φέρει μία αναστάτωση ή καθυστερήσεις στο καθημερινό σας πρόγραμμα οπότε χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις τελικές σας αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η περίοδος θα σας βάλει στην διαδικασία να οργανωθείτε όσο αφορά τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον έξοδα όσο αφορά δημιουργικότητα σχέδια ή με τα παιδιά σας.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα των σχέσεων μας. Ίσως πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέδια ή να γνωρίσετε κάτι καινούργιο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές σας για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις. 

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: