fbpx
28.2 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ: Αλλαγή σκυτάλης των Νίκων-Χριστοδουλίδης-Αναστασιάδης αντάλλαξαν φιλοφρονητικά σχόλια -(Βίντεο)

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ: Αλλαγή σκυτάλης των Νίκων-Χριστοδουλίδης-Αναστασιάδης αντάλλαξαν φιλοφρονητικά σχόλια -(Βίντεο)

-

Με τις τρεις από τις τέσσερις θυγατέρες του και τη σύζυγο του Φίλιππα Καρσέρα ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη νωρίτερα στο προεδρικό για να παραλάβει τα κλειδιά του προεδρικού Μέγαρου. Ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης μαζί με τη σύζυγο του τον υποδέχθηκαν εγκάρδια ενώ και ο τέως και ο νυν πρόεδρος μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

«Φίλε μου Νίκο. Σε υποδέχομαι σε ένα οικείο για εσένα περιβάλλον. Για εννέα ολόκληρα χρόνια ήμασταν καθημερινά σε μια στενή συνεργασία.Χαίρομαι πραγματικά για την επιτυχία σου στις εκλογές, για μένα αποτελεί μια επιβεβαίωση επιλογής ενός άξιου συνεργάτη. Είμαι βέβαιος γνωρίζοντας την εργασιομανία σου ότι θα συνδράμεις έτσι ώστε μέσα από το διάλογο να πετύχεις. Υπήρξαν λάθη και παραλείψεις, όμως έτσι είναι η πολιτική. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα εργαστείς με την ίδια αποφασιστικότητα και ζήλο όπως και κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας που σου είχα αναθέσει και με επιτυχία έφερες σε πέρας», είπε ο Νίκος Αναστασιάδης στον Νίκο Χριστοδουλίδη.

«Πρόεδρε μου… πάντα έτσι θα σας απευθύνομαι. Περάσαμε σε αυτά τα εννέα χρόνια από κρίσιμες στιγμές. Παραλαμβάνω μία Κύπρο σαφώς καλύτερη από αυτή που παραλάβατε εσείς. Εγώ κρατώ τα θετικά, πάνω και στα οποία θα χτίσουμε. Η επαφή μας δεν τελειώνει εδώ, ευχαριστώ και την κυρία Άντρη, που σε πολλές περιπτώσεις ένιωσα ότι ήμουν μέρα της οικογένειάς σας», δήλωσε από πλευράς του ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΤΡΙΤΟΥ: Η εμπειρία της από Μουσείο της Γαλλίας με την...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων γιορτάζεται σήμερα, Σάββατο 18 Μαΐου, και η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της από το...