fbpx
34.1 C
Nicosia
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣNΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: O Αύγουστος ξεκινά με μια Πανσέληνο μοναδική-Ποια ζώδια ευνοούνται

NΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: O Αύγουστος ξεκινά με μια Πανσέληνο μοναδική-Ποια ζώδια ευνοούνται

-

Καλό μήνα σε όλους μας! Ο μήνας ξεκινά με μία Πανσέληνο. Γίνεται στην 9°15′ μοίρα του Υδροχόου γύρω στις 8:31 το βράδυ. Είναι μια Πανσέληνος που χαρακτηρίζεται από την υπερβολή και επηρεάζει περισσότερο τα σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου και αρχές δευτέρου Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους από 7°-13° μοίρες.

Με αυτήν την πανσέληνο θα δούμε τα γεγονότα που ξεκίνησαν με την προηγούμενη νέα Σελήνη που έγινε στις 17 Ιουλίου 23, να κορυφώνονται και να ολοκληρώνονται. Ενεργοποιεί έντονα τα θέματα σχέσεων, κοινωνικά ζητήματα, δημιουργεί αντιδράσεις και τονίζει το αίσθημα της απελευθέρωσης από καταπιεστικές καταστάσεις. Είναι ένα φεγγάρι που φέρνει τύχη, αισιοδοξία, επέκταση, μεγάλα ανοίγματα ίσως με έναν υπερβολικό τρόπο. Από την άλλη με αυτήν την Πανσέληνο δεν αποκλείεται να κάνουμε υπερβολές όσο αφορά σχέσεις, βιαστικές αποφάσεις, υπερβολές στα έξοδα, στο φαγητό, στην καλοπέραση. Ο Δίας από το Ταύρο είναι έντονα ενεργοποιημένος και ευθύνεται για τέτοιες υπερβολές.

Σε παγκόσμιο επίπεδο αυτός ο συνδυασμός θα μπορούσε να φέρει προβλήματα με άτομα εξουσίας ή μπορεί να φέρει κάποια σκάνδαλα, ενώ όλο αυτό που ζούμε τις τελευταίες ημέρες με τις φωτιές δεν αποκλείεται να φουντώσει ακόμη περισσότερο αφού ο Δίας βρίσκεται σε ένα ζώδιο που σχετίζετε με τη γη, το περιβάλλον, τα αποκτήματα μας, τα χρήματα και τα τρόφιμα.

Η πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου ενεργοποιεί όπως είπαμε κοινωνικά θέματα. Οπότε ας ελπίσουμε υπάρξει μια συλλογική προσπάθεια για να ελέγξουμε αυτές τις καταστροφές. Σε προσωπικό επίπεδο τώρα, είναι μια Πανσέληνος που θα ευνοήσει θέματα σχέσεων,θα υπάρξουν επανασυνδέσεις ιδιαίτερα για τα ζώδια της φωτιάς του τρίτου δεκαημέρου Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Προσέξτε μόνο τις μεγάλες υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια.

Από την άλλη η όψη ανάμεσα σε Ουρανό και Αφροδίτη δηλώνει από την μία ξαφνικές γνωριμίες και σχέσεις, από την άλλη φέρνει αστάθεια και απομάκρυνση, οπότε θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές σας και τις κινήσεις σας. Η παραλληλία που κάνει ο Ουρανός με τον Ουρανό δηλώνει ανατροπές, αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα αυτές τις μέρες.

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης της Σελήνης βλέπουμε ότι είναι ο Κρόνος στο ζώδιο του Ιχθύ και σχηματίζει μία αντίθεση με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου. Αυτό θα μπορούσε να φέρει καθυστερήσεις στις μετακινήσεις μας, ίσως δυσκολίες στην επικοινωνία ή να διακόψει κάποιες επικοινωνίες. Επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου Δίδυμοι, Παρθένοι,Τοξότες και Ιχθύες 3°-6° μοίρες.

Να δούμε όμως αναλυτικά πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Κριοί,για εσάς αυτή η Πανσέληνος είναι έντονα ερωτική. Σας δίνει τη δυνατότητα να βγείτε, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε. Ευνοϊκές είναι οι μέρες για να νιώσετε τρομερά ανανεωμένοι και να κάνετε νέα ξεκινήματα όσο αφορά τα δημιουργικά σας σχέδια. Οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου μπορούν να έχουν μια επανασύνδεση ή μία επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσάς αγαπημένοι μου Ταύροι η πανσέληνος ενεργοποιεί θέματα που αφορούν την κοινωνική σας εικόνα και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ίσως υπάρξουν νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και νέα ανοίγματα που θα μπορείτε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποιοι δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήσει σε ένα γάμο που θα αλλάξει την κοινωνική σας εικόνα. Οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου ίσως έχουν κάποιες παλιές προτάσεις όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα που τώρα επανέρχονται για να μπουν σε νέες βάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Εσείς αγαπημένοι μου Δίδυμοι με αυτήν την Πανσέληνο θα εστιάσετε περισσότερο σε φιλοσοφικά ζητήματα, μετακινήσεις, επικοινωνίας, κάποια θέματα που αφορούν το εξωτερικό ίσως τώρα επανέρχεται για να τα ξαναδείτε. Περνάτε περισσότερο χρόνο με φίλους και σχεδιάζετε νέα ανοίγματα για το μέλλον. Οι δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου ίσως έχουν κάποιες επικοινωνίες και συναντήσεις με άτομα που έχουν να δουν καιρό ή ένα φλερτ που έμεινε στη μέση τώρα μπορείτε να το δείτε να ενεργοποιείται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος για εσάς αγαπημένοι μου Καρκίνοι ενεργοποιεί ένα οικονομικό ζήτημα. Ίσως τώρα θα πρέπει να ασχοληθείτε με οικονομικές εκκρεμότητες για να κλείσετε τρύπες και να πάρετε μία ανάσα. Δάνεια, κληρονομικά, φόρους ασφαλείας κτλ είναι ο τομέας που θέλει την προσοχή σας αυτές τις μέρες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία βοήθεια από μεγάλους οργανισμούς ή από το φιλικό σας περιβάλλον. Από την άλλη ίσως αυτές τις μέρες εστιάσετε επίσης σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια σας και κατά πόσο νιώθετε εσείς ικανοποιημένοι με αυτά που έχετε.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένοι μου Λέοντες είστε από τους πρωταγωνιστές. Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τα θέματα των σχέσεων σας. Σας ανεβάζει τη διάθεση, θα θελήσετε να κάνετε κάποιες υπερβολές μέσα στις επόμενες ημέρες.να είστε προσεκτικοί στις υποσχέσεις σας και στα περιττά έξοδα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν κάποιες επικοινωνίες και συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν ενώ οι Λέοντες των αρχών του τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις αντιδράσεις τους για να μην υπάρξουν κρίσεις στις σχέσεις και συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς αγαπημένοι μου Παρθένοι η Πανσέληνος σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με το καθημερινό σας πρόγραμμα. Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες. Θα μπορούσε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης ή να αλλάξετε κάποιες διατροφικές συνήθειες. Ίσως υπάρξουν ευκαιρίες και νέα ανοίγματα με άτομα από το εξωτερικό που θα εξέλιξη ένα τομέα που αφορά την εργασία σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος για εσάς αγαπημένοι Ζυγοί είναι ιδιαίτερα φιλική. Φέρνει έντονη ερωτική διάθεση, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ, διασκέδαση, ενώ οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου ίσως έχουν κάποιες επικοινωνίες ή συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν. Είναι μέρες που μπορείτε να ανανεώσετε την διάθεση σας, προσοχή μόνο σε περιττά έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκόρπιοι η Πανσέληνος ενεργοποιεί ένα οικογενειακό ζήτημα ή ένα θέμα που αφορά το σπίτι σας. Ίσως θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και να επιλύσετε κάποια ζητήματα. Δεν αποκλείεται να σχεδιάσετε μία μετακόμιση ή να υπάρξουν κάποιες αλλαγές μέσα στο χώρο του σπιτιού σας. Εσείς των αρχών του τρίτου δεκαημέρου προσοχή σε κάποιες κρίσεις μέσα στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος για εσάς αγαπημένοι μου Τοξότες φέρνει έντονες επικοινωνίες, συζητήσεις, μετακινήσεις. Ίσως προκύψουν κάποιες αλλαγές ή νέες συμφωνίες που αφορούν ένα θέμα εργασίας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονα φλερτ και νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σας κύκλο. Οι Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου ίσως έχουν επιστροφές από το παρελθόν ή να επιστρέψουν άτομα από το εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένοι μου Αιγόκεροι η Πανσέληνος αυτή εστιάζει την προσοχή σας σε ένα οικονομικό ζήτημα. Θα μπορούσε να φέρει νέες ευκαιρίες και τύχη όσο αφορά δημιουργικούς στόχους και αυτό να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας και να σας βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Αποφύγετε υπερβολές και να προγραμματίσετε τις κινήσεις σας να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε μία κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόοι μου είστε από τους πρωταγωνιστές, η Πανσέληνος αυτή εστιάζει στους προσωπικούς σας στόχους και τις σχέσεις σας. Τις επόμενες ημέρες θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές που αφορούν τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και ίσως κάποιες αλλαγές που αφορούν το σπίτι σας. Εστιάζεται σε θέματα σχέσεων για να επιλύσετε κάποια ζητήματα, ενώ οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου ίσως έχουν επιστροφές από το παρελθόν για να ξαναδούν και να επανεξετάσουν μία κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς αγαπημένοι μου Ιχθύς αυτή η Πανσέληνος σας βάζει στη διαδικασία να απομονωθείτε για λίγο και να σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Ξεκαθαρίσετε παρελθοντικά ζητήματα, μπαίνετε στη διαδικασία να οργανώσετε καλύτερα το καθημερινό σας πρόγραμμα, να βελτιώσετε την διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες και ευκαιρίες που θα βοηθήσουν τον τομέα της εργασίας σας ενώ θα μπορούσε να φέρει και κάποια νέα ή αποκαλύψεις που θα σας ξαφνιάσουν.

Για προσωπικά ραντεβού στο:

www.natasa-ioannou.com

Τηλέφωνο:99944307

Facebook: Natasa Ioannou 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: