fbpx
31.2 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Άλλη μια διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρα-κολύμβησης-Δείτε τι έκανε πριν...

ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΠΕΛΕΝΔΡΙΤΟΥ: Άλλη μια διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρα-κολύμβησης-Δείτε τι έκανε πριν το αγώνα που της χάρισε το χάλκινο μετάλλιο -(Βίντεο)

-

Άλλη μια σπουδαία διάκριση για την Κύπρια τρις χρυσή παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου που κάνει περήφανους τους συμπατριώτες της.

Η 37χρονη αθλήτρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρα-Κολύμβησης το οποίο πραγματοποιήθηκε χθες στο Μάντσεστερ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο της κατηγορίας S11, τερματίζοντας με χρόνο 30.28, πίσω από την Ολλανδή Bruinsma Liesette (30.07) ενώ στην 1η θέση ήταν η Κινέζα Ma Jia (29.74).

Αυτό είναι το 12ο μετάλλιο που κερδίζει η Πελενδρίτου σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, με την πρώτη της συμμετοχή πίσω στο μακρινό 2002. Την Τετάρτη 2 Αυγούστου η Καρολίνα θα διεκδικήσει άλλο ένα μετάλλιο στα 100 μέτρα πρόσθιο της κατηγορίας SB11.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΟΜΨΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ: Εννέα Κύπριες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν την κυπριακή παράδοση-Όλα τα...

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιείται με εννέα καταξιωμένες Κύπριες σχεδιαστές παρουσιάζοντας μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικά της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του...