18.5 C
Nicosia
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΜΑΝΠΟΥΡ: Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ CNN ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ...

ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΜΑΝΠΟΥΡ: Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ CNN ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

-

Η έγκριτη δημοσιογράφος του CNN Κρίστιαν Αμανπούρ η οποία παρουσιάζει την ειδησεογραφική εκπομπή στο CNN και είναι επικεφαλής της διεθνούς υπηρεσίας του δικτύου, έγινε γνωστή στο παγκόσμιο κοινό όταν κάλυψε τον πόλεμο του Κόλπου, το 1991, μετά την εισβολή του Ιράκ στο Κουβέιτ, αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο στις ωοθήκες.

«Υποβλήθηκα σε επιτυχή επέμβαση αφαίρεσής τους και εδώ και αρκετούς μήνες τώρα υποβάλλομαι σε χημειοθεραπεία για το καλύτερο δυνατό μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, και αισιοδοξώ».

Μιλώντας από το σπίτι της στο Λονδίνο, δήλωσε ευτυχής που μπορεί να έχει ασφάλεια υγείας μέσω της δουλειάς της και τυχερή για τους «εξαίρετους ιατρούς που την περιέθαλψαν σε μία χώρα που βασίζεται βεβαίως στο θαυμάσιο εθνικό σύστημα υγείας της. Σας το ανακοινώνω χάριν διαφάνειας αλλά περισσότερο σαν μία κραυγή για έγκαιρη διάγνωση».

Η ίδια με την αποκάλυψη θέλει  να παροτρύνει τις γυναίκες να εκπαιδευτούν στην αντιμετώπιση αυτής της ασθένειας. «Να κάνετε όλες τις τακτικές εξετάσεις που μπορείτε. Να ακούτε πάντα το σώμα σας. Και βεβαίως να είστε σίγουρες ότι οι βάσιμες ιατρικές ανησυχίες δεν είναι προς απόρριψη ή ωραιοποίηση».

https://twitter.com/i/status/1404491523073392640
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: