Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία Κύπρου φωτογραφίες προσώπων που αναζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα σοβαρά επεισόδια βίας που σημειώθηκαν στις 7 Μαΐου 2026, εντός και εκτός του κλειστού σταδίου Στάδιο Νίκος Σολωμονίδης, κατά τη διάρκεια του αγώνα futsal μεταξύ ΑΕΛ Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ.
Η υπόθεση αφορά αδικήματα όπως συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, οχλαγωγία, παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, συμπλοκή και επίθεση, ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τη βία στους αθλητικούς χώρους.









Η Αστυνομία καλεί οποιοδήποτε πρόσωπο γνωρίζει πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό ή την αναγνώριση των εικονιζόμενων προσώπων να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο 25805187, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο 1460.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


