11.8 C
Nicosia
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ…

ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ…

-

Ένα αναπάντεχο γεγονός ή μια κουβέντα που σου ξεστόμισε κάποιος αποδεικνύει ότι εν μέρει δεν είχες λάθος για τα λεγόμενα σου. Και τότε, διαπιστώνεις ότι τελικά δεν ζούσες μέσα στον παραλογισμό. Μια κουβέντα φέρνει την άλλη και η συζήτηση περικλείεται σε έναν άτομο που εσύ είχες τις επιφυλάξεις σου για τον χαρακτήρα του, απλά κρατούσες μικρό καλάθι και δεν θεωρούσες ότι ήσουν αλάνθαστη σε όλα.

Με μια κουβέντα, τυχαία μαθαίνεις, εν μέρει την αλήθεια. Αυτή, που τόσο καιρό εξηγούσες ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως φαίνονταν και ότι ο χαρακτήρας ενός ατόμου  φανερώνεται με τον χρόνο…και δεν είχες στην τελική λάθος ούτε όλα όσα ισχυριζόσουν ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας και παραλογισμοί.  Και ότι εσύ, είχες δίκιο, δυστυχώς ή ευτυχώς. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν σε «κέρδισε» από την πρώτη στιγμή λόγω του αλαζονικού χαρακτήρα του όσο κι’ να θέλει να αποδείξει το αντίθετο.

Ποτέ η εμφάνισή του άλλου που έχεις απέναντι σου δεν πρέπει να σε ξεγελά για το τι κρύβει ο  χαρακτήρας του. Μέσα από το χαμόγελο ενός ατόμου, τον τρόπο που θα μιλήσει που θα σε χαιρετήσει ή ακόμα να συζητήσει μαζί σου λιγοστές κουβέντες, τότε καταλαβαίνεις με ποιον άνθρωπο έχεις να κάνεις. Μπορείς έστω και για λίγο να ψυχολογήσεις αυτά που κρύβει μέσα του και να «κοιτάξεις» βαθύτερα τον χαρακτήρα του. Και τελικά δεν «πέφτεις» έξω…Και επειδή ο χρόνος αποδεικνύει πάρα πολλά τότε στο τέλος μαθαίνεις την αλήθεια. Και δεν σε εκπλήττει καθόλου, δεν σε ενοχλεί, γιατί απλά μέσα σου βαθιά ήξερες και είχες καταλάβει ότι  δεν πρέπει να ασχολείσαι καθόλου με τον συγκεκριμένο άτομο.

Γιατί στο βάθος της ψυχής του είναι ένα καταπιεσμένο χωρίς συναίσθημα άτομο, που η μόνη του ασχολία είναι να θεωρεί ότι όλα του ανήκουν και ότι μπορεί να μεταχειρίζεται τους «αυλικούς» που έχει γύρω του όπως τα πιόνια. Και όμως, οι μάσκες πλέον έχουν πέσει και η ζωή συνεχίζεται με ή χωρίς το συγκεκριμένο άτομο γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό κατάφερε να αποδείξει στους άλλους πόσο αλαζονικό, κακομαθημένο, απρόσωπο, δήθεν, φαντασμένο, που ζει με πρίγκιπες, κάστρα, συννεφάκια και με ψεύτικα χαμόγελα άτομο είναι…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: