ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Μεθυσμένος οδηγός λεωφορείου πίσω από το τιμόνι – Άμεση ανάκληση άδειας

Γύρω στις 9:00 το βράδυ της Κυριακής, μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου ανέκοψαν για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού 58χρονο οδηγό λεωφορείου.

Κατά τον προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, ο οδηγός κατέγραψε ένδειξη 44μg%, υπερβαίνοντας κατά πολύ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο των 9μg% που ισχύει για επαγγελματίες οδηγούς. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου για τελικό έλεγχο, ωστόσο δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα.

Ο 58χρονος συνελήφθη, ενώ η άδεια οδήγησής του παραλήφθηκε και αναστάληκε άμεσα. Ακολούθως κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, ώστε να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον δικαστηρίου. Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου — γιατί στον δρόμο, ειδικά όταν μιλάμε για λεωφορείο, δεν χωρά «λίγο παραπάνω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ: Κάλεσμα προς όλους για συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το Νοσοκομείο Λεμεσού

Ραντεβού αλληλεγγύης θα δώσουν πολίτες στη Λεμεσό, οι οποίοι...

Topics

Related Articles

Popular Categories