fbpx
19.9 C
Nicosia
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: Ποια είναι τα σημάδια που το αποδεικνύουν

ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: Ποια είναι τα σημάδια που το αποδεικνύουν

-

Όλοι θεωρούμε ότι είμαστε καλοί άνθρωποι και πιστεύουμε ότι είμαστε σαφώς καλύτεροι από το διπλανό μας. Ότι είμαστε αλάνθαστοι και ότι ο καλός άνθρωπος κρίνεται από τις πράξεις του. Όμως, ο καλός άνθρωπος δεν σημαίνει ότι πρέπει να δέχεται αυτό που του “σερβίρει” ο κάθε ένας που θεωρεί τον εαυτό του, καλύτερο από αυτόν.

Είσαι ευγενικός με όλους; Και δεν εννοώ μόνο με τη οικογένεια σου αλλά και το περιβάλλον που περιστρέφεσαι; Είσαι με το χαμόγελο στα χείλη ή όταν γνωρίζεις κάποιον για πρώτη φορά έχεις τα μούτρα σου στο πάτωμα; Φυσικά αυτό δεν αποδεικνύει ότι είσαι κακός άνθρωπος. Το θέμα είναι να μην είσαι αγενής και απρόσιτος.

Δεν ξεχνάς τους ανθρώπους σου, τους άλλοτε φίλους σου και τους συγγενείς; Ένα τηλέφωνο ή ένα μήνυμα στους ανθρώπους που εκτιμάς και αγαπάς είναι βασικό.Μπορεί να είσαι μακριά αλλά δεν έχει και πολύ σημασία φτάνει να τους σκέφτεσαι συχνά.

Μπορείς να μπεις στην θέση του άλλου ή τουλάχιστον να προσπαθείς; Δεν είναι εύκολο αλλά αποτελεσματικό. Άλλωστε, στα δύσκολα φαίνεται η ανθρωπιά.

Μιλάς στους άλλους ανθρώπους μόνο όταν θέλεις κάτι από αυτούς ή όταν βαριέσαι και δεν έχεις τίποτε καλύτερο να κάνεις; Ή απλά θέλεις λίγη σημασία για να περάσεις την ώρα σου;

Να κάνεις την αυτοκριτική σου και να παραδέχεσαι τα οποιανδήποτε λάθη σου; Κανένας δεν είναι αλάνθαστος και όλοι έχουν πληγώσει άθελα μας κάποια άτομα. Το θέμα είναι να το καταλαβαίνουμε και να μην επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας.

Ένα από τα βασικά γνωρίσματα των καλών ανθρώπων είναι ότι δίνεις ευκαιρίες στους γύρω σου. Δε μένεις στην πρώτη εντύπωση που γνωρίζεις τον άλλο αλλά προσπαθείς να τον μάθεις (εάν φυσικά σε ενδιαφέρει ως άνθρωπος) και μετά μπορείς να μιλήσεις για το χαρακτήρα του.

Μπορείς να πεις μια καλή κουβέντα για το διπλανό σου και δεν τον κρίνεις για τα λάθη του. Όλοι μας στην ζωή μας έχουμε μιλήσει για κάποιον άλλο αλλά δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι έγινε με κακία.

Είσαι γενναιόδωρος τόσο στα αισθήματα σου όσο και στα χρήματα σου εάν και εφόσον μπορείς. Κανένας δεν θα τα πάρει μαζί του γιατί όταν φύγει από αυτόν τον κόσμο δεν πρόκειται να του χρειαστούν.

Και ένα από τα πιο βασικά στην ζωή…Μην θεωρείς τίποτε και κανέναν δεδομένο. Η ζωή αλλάζει καθημερινώς και όλα ανατρέπονται σε μια στιγμή. Κάθε πρωϊ που ανοίγεις τα μάτια σου και βλέπεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα να είναι καλά, χαμογελάς. Το καλύτερο είναι να είσαι Άνθρωπος με α κεφάλαιο για να μπορείς να συνεχίσεις σε αυτή τη ζωή. Υπάρχουν στιγμές που θα “πέσεις” αλλά θα σηκωθείς γιατί έτσι πρέπει και τα δικά σου προβλήματα να σκέφτεσαι ότι δεν είναι τίποτε μπροστά σε αλλά. Και να χαμογελάς όσο μπορείς και όσο σου το επιτρέπουν. Να αγαπάς και να συγχωρείς αυτούς που σε πλήγωσαν και ένα από τα βασικότερα είναι να προχωράς να πηγαίνεις παρακάτω αλλά ποτέ να μην ξεχνάς….

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: