25.6 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΥΡΟΣ: Πανηγυρισμοί στο νησί των Κυκλάδων για τη νίκη του Παναθηναϊκού -Ποια...

ΣΥΡΟΣ: Πανηγυρισμοί στο νησί των Κυκλάδων για τη νίκη του Παναθηναϊκού -Ποια έκλεψε την παράσταση-(Βίντεο)

-

Μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού, οι πανηγυρισμοί στην Ερμούπολη της Σύρου ήταν εντυπωσιακοί, με πλήθος κόσμου να βγαίνει στους δρόμους για να γιορτάσει.

Ανάμεσα στους οπαδούς, μια γιαγιά έκλεψε την παράσταση με τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή της στους εορτασμούς. Οι στιγμές αυτές καταγράφηκαν σε βίντεο και φωτογραφίες, αναδεικνύοντας την χαρά και την ενότητα των οπαδών του Παναθηναϊκού, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η συγκεκριμένη γιαγιά έγινε σύμβολο της αγάπης για την ομάδα και της κοινής χαράς που φέρνει ο αθλητισμός, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο ενθουσιασμός για τη νίκη της ομάδας τους δεν έχει ηλικιακά όρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κυκλάδες 24 οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους και την 7η Euroleague. Αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν μια γιαγιά η οποία βγήκε στο παράθυρο να πανηγυρίσει και έγινε σύνθημα για όλους τους οπαδούς.

Η νύχτα έγινε μέρα όπως δείχνει και το βίντεο της ιστοσελίδας Κυκλάδες 24 ενώ ο ενθουσιασμός μεταξύ των οπαδών ήταν διάχυτος.

Πηγή: cyclades24.gr

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...