19.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ: «ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΙΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΣ...

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ: «ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΙΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ» (βίντεο)

-

Οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη, σίγουρα θα συζητηθούν. Ο ίδιος πάντως εκφράζει την δική του άποψη απαντώντας σε σχετική ερώτηση περί των σεξουαλικών παρενοχλήσεων.

Μιλώντας, στην κάμερα της εκπομπής «ΣΟΥ ΚΟΥ Family» με παρουσιαστές την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε για την αποχή του λόγω της πανδημίας από τις πίστες, τη γέννηση του τρίτου του παιδιού αλλά και για τις καταγγελίες που γίνονται συνεχώς.

«Υπήρξαν φορές που σκέφτηκα να τα παρατήσω. Σκέφτομαι τον εαυτό μου σε μια καλύβα να γράφω».

«Όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις. Δεν πας στον χώρο του, του ρίχνεις ένα χαστούκι και του λες θα πάω στην αστυνομία. Του λες θα το πω στον μπαμπά μου. Επειδή θέλεις να μείνεις στη δουλειά, δέχεσαι όλο αυτό το πρόβλημα, τον εκβιασμό με συνέπεια να το κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σηκωθείς να φύγεις».

Για πρώτη φορά ο ίδιος πάντως θα εμφανιστεί live steaming και γι’ αυτό νοιώθει μια υπευθυνότητα «Έχω πολύ καιρό να τραγουδήσω και η ορχήστρα μου πολύ καιρό να παίξει. Θέλω την επαφή με τον κόσμο». Παρ’ όλα αυτά ο Σταμάτης Γονίδης ανέφερε ότι δεν είναι σπουδαίος τραγουδιστής αλλά σπουδαίος καλλιτέχνης.

Με την σύζυγό του, Κατερίνα πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο του παιδί

Πιστεύει στον Θεό και πολλές φορές ζήτησε την βοήθεια του. Μιλάει για το ρόλο του πατέρα και αυτό που βιώνει  «Ζω πολύ τρυφερές στιγμές μετά τη γέννηση του τρίτου μου παιδιού. Δεν μπορώ να αρνηθώ τη μητρότητα σε μια γυναίκα που με αγαπάει και ζει μαζί μου. Εάν, θέλει κάτι η σύντροφός μου μια φορά, εγώ το θέλω δέκα». Δεν φοβάται τον κορονοίο αλλά ούτε εάν ο χρόνος γυρνούσε πίσω, δεν θα άλλαζε τίποτε από τη ζωή του.

https://streamable.com/6kdsl4
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: