12.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΙLONA GARAMVOLGY- : ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, TIAGO GOMEZ

ΙLONA GARAMVOLGY- : ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ, TIAGO GOMEZ

-

Mε μια φωτογραφία με τον σύζυγο της, Tiago Gomez, η Ilona Garamvolgyi στέλνει τις ευχές της για το νέο έτος. Η μακιγιέρ η οποία είναι παντρεμένη με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, τα τελευταία χρόνια διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, μαζί με τον σύζυγό της και το παιδί τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν λίγα χρόνια στη Λευκωσία και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Μετά από κάποια χρόνια η δημοφιλής make-up artist έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί ενώ λίγο αργότερα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων η ίδια και ο σύζυγός της μετέβησαν στο εξωτερικό.

H φωτογραφία είναι από την συνέντευξή τους στο διαδικτυακό περιοδικό The woman magazine

Σήμερα, η Ilona διατηρεί το κατάστημα της στην Λευκωσία, διαθέτοντας στη γκάμα του όλα τα προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, προϊόντα για το σώμα, και τα μαλλιά στην Λευκωσία ενώ κατά διαστήματα μεταμορφώνει κυριολεκτικά τις γυναίκες με το μακιγιάζ της.

Παράλληλα, πριν λίγα χρόνια η γνωστή μακιγιέρ είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο «Μακιγιάζ, Μυστικά Ομορφιάς», μέσα από το οποίο δίνει στο αναγνωστικό κοινό πολύτιμα tips περιποίησης προσώπου και διάφορες τεχνικές μακιγιάζ, μέσα από την πολυετή εμπειρία της.

Πριν λίγη ώρα η γνωστή μακιγιέρ φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της και εύχεται στους διαδικτυακούς της φίλους να έχουν ένα υπέροχο “Νέο έτος 2021, με χαμόγελα, υγεία και ευτυχία”.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...