Παρασκευή, 20 Μαρτίου, 2026
10.9 C
Cyprus

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ: Κάνει ανάλυση για όσους έχουν νοσήσει από κορωνοϊο και βρίσκονται στις εντατικές (Φώτο)

Μια νέα ανάλυση για όσους έχουν νοσήσει από κορονοϊό και βρίσκονται στις ΜΕΘ κάνει ο Γρηγόρης Πετράκος αποδίδοντας την διασπορά του κορωνοϊου στις ελλείψεις και τις αδυναμίες του εθνικού συστήματος Υγείας της Ελλάδας.

Σε νέα ανάρτησή του, ο τραγουδιστής αναφέρει ότι «οι 150 που θα κατέληγαν παρόλα αυτά είναι οι άνθρωποι που κάθε χρόνο καταλήγουν δυστυχώς από λοιμώξεις γιατί δυστυχώς ο άνθρωπος είναι θνητός. «Από τα 11 εκ. Έλληνες, αυτή τη στιγμή 600 βρίσκονται σε ΜΕΘ. Από αυτούς οι 150 δε θα είχαν νοσήσει καν, αν πριν νοσήσουν είχαν πάρει Ιατρικές συμβουλές για τόνωση ανοσοποιητικού. Από τους 450 που θα νοσούσαν έτσι κι αλλιώς, άλλοι 150 δεν θα εξελίσσονταν σε βαριά νόσηση αν υπήρχε σωστή Πρωτοβάθμια και έπαιρναν έγκαιρα τα σωστά φάρμακα και συμπληρώματα».

«Από τους 300 που θα νοσούσαν βαριά έτσι κι αλλιώς, οι 150 θα είχαν σωθεί αν τα νοσοκομεία μας λειτουργούσαν με ικανό και έμπειρο προσωπικό σε πλήρη στελέχωση και πλήρη εξοπλισμό, έχοντας διαμορφώσει τα ΣΩΣΤΑ πρωτόκολλα θεραπείας. Οι 150 που θα κατέληγαν παρόλα αυτά είναι οι άνθρωποι που κάθε χρόνο καταλήγουν δυστυχώς από λοιμώξεις γιατί δυστυχώς ο άνθρωπος είναι θνητός. Ωραίο το έργο που κράτησε δύο χρόνια ήδη αλλά ο δράκος δεν είναι ο ιός. Ο ιός υπάρχει, έχει μια πρωτεΐνη ακίδα τροποποιημενη σε εργαστήριο (όπως έχουν παραδεχτεί επιστήμονες) που μπορεί να σκοτώσει ευπαθείς ομάδες και να ταλαιπωρήσει νεότερους, αλλά μετά από δύο χρόνια η (αληθινή) επιστήμη έχει πολλά όπλα! Ο δράκος είναι το ανύπαρκτο σύστημα υγείας και τα λάθος μέτρα. Είτε από αμέλεια, είτε από δόλο. Αυτό θα το κρίνετε εσείς και ο καιρός…».

Hot this week

ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΑ ΤΡΟΟΔΟΥΣ: Ολισθηροί δρόμοι και απαραίτητες αλυσίδες-Προσοχή συστήνει η Αστυνομία

Ισχυρή χιονόπτωση και πυκνή ομίχλη πλήττουν αυτή την ώρα...

ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ: Η Eurobank σταθερά δίπλα στους πελάτες της

Η Eurobank παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον τομέα της...

EUROBANK: Διπλή κορυφαία διάκριση στα Euromoney Private Banking Awards 2026

Η Eurobank επιβεβαιώνει για ακόμη μία χρονιά τον ηγετικό...

ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός -«Δεν γερνάω, ανεβαίνω επίπεδο»

Ο θρυλικός Αμερικανός ηθοποιός και πρωταθλητής πολεμικών τεχνών Τζακ...

Topics

ΑΦΘΩΔΗΣ ΠΥΡΕΤΟΣ: Η Eurobank σταθερά δίπλα στους πελάτες της

Η Eurobank παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον τομέα της...

EUROBANK: Διπλή κορυφαία διάκριση στα Euromoney Private Banking Awards 2026

Η Eurobank επιβεβαιώνει για ακόμη μία χρονιά τον ηγετικό...

ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός -«Δεν γερνάω, ανεβαίνω επίπεδο»

Ο θρυλικός Αμερικανός ηθοποιός και πρωταθλητής πολεμικών τεχνών Τζακ...

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΠΑΦΟΣ: Έντονα καιρικά φαινόμενα στον αυτοκινητόδρομο

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που πλήττουν την περιοχή, παρατηρείται...

Related Articles

Popular Categories