ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ: Ξέσπασε για τα δημοσιεύματα γύρω από το άτομο της-«Δεν με σέβεστε αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν από 3 μήνες» (Φώτο)

Φανερά εκνευρισμένη είναι η Άντζελα Γκερέκου για δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ερωτευμένη μόλις τρεις μήνες μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση της μαζί με μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, η γνωστή ηθοποιός ξέσπασε σε μερίδα δημοσιογράφων στα κοινωνικά δίκτυα για τα αναληθή δημοσιεύματα με σκοπό το κέρδος εις βάρος της υπόληψής της αλλά και της μνήμης του αείμνηστου τραγουδιστή.

«Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλά επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα από το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν από 3 μήνες! Τι να πω; “Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…” Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!».

Hot this week

ΚΑΙΛΙ ΜΙΝΟΓΚ: Γίνεται μάγισσα-γάτα στη νέα μουσική κωμωδία «Bad Fairies»

Η Κάιλι Μινόγκ ετοιμάζεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, δανείζοντας...

Ο.ΠΑ.Κ.: Περίπου 1.600 άτομα με παραπληγία χωρίς επίδομα διακίνησης – Τι ζητά από τον Πρόεδρο

Την ανάγκη επικαιροποίησης των παροχών προς τα άτομα με...

Topics

ΚΑΙΛΙ ΜΙΝΟΓΚ: Γίνεται μάγισσα-γάτα στη νέα μουσική κωμωδία «Bad Fairies»

Η Κάιλι Μινόγκ ετοιμάζεται να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, δανείζοντας...

ΔΙΚΗ ΦΑΙΔΩΝΟΣ: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της παραπονούμενης – Πότε συνεχίζεται η διαδικασία

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης της παραπονούμενης έκλεισε η...

Related Articles

Popular Categories