KΑΙΡΟΣ: “Περπατώντας” στην βροχή…

Σήμερα, το πρωί θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά συννεφιασμένος.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές, σε πολλές περιοχές, και μεμονωμένες καταιγίδες.

Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Το απόγευμα αναμένεται σταδιακά αισθητή βελτίωση του καιρού, ενώ το βράδυ πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές. Τη Δευτέρα, νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές, που σύντομα θα διαλυθούν, ενώ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται άνοδος, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Hot this week

ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ: Η επιτυχία έχει… δίδυμο πρόσωπο: Η κοινότητα γιορτάζει τις διακρίσεις των αδελφών Χρίστου

Διπλή χαρά και συγκίνηση σκόρπισαν στο Επισκοπειό οι επιτυχίες...

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Δείτε αν η περιοχή σας βρίσκεται στις ομάδες αποκοπών

Σε εφαρμογή βρίσκεται το σχέδιο έκτακτης απόρριψης φορτίου, καθώς...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αντιδράσεις για το mall στον Άγιο Αθανάσιο – Πολίτες κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία

Στους δρόμους βγαίνουν πολίτες της Λεμεσού, εκφράζοντας την αντίθεσή...

Topics

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Δείτε αν η περιοχή σας βρίσκεται στις ομάδες αποκοπών

Σε εφαρμογή βρίσκεται το σχέδιο έκτακτης απόρριψης φορτίου, καθώς...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αντιδράσεις για το mall στον Άγιο Αθανάσιο – Πολίτες κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία

Στους δρόμους βγαίνουν πολίτες της Λεμεσού, εκφράζοντας την αντίθεσή...

LIDL BETTER LIVING DAY: Γεμάτα χαμόγελα και επιτυχία στη Λεμεσό – Επόμενη στάση το Παραλίμνι

Μετά τα δύο επιτυχημένα διήμερα στα καταστήματα Lidl Αγίας...

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ: Διαπιστώσεις για προσλήψεις, αναβαθμίσεις και υπερωρίες

Σειρά παρατυπιών και αδυναμιών στη διαχείριση θεμάτων προσωπικού στον...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ: Τέλος η ταλαιπωρία – Άνοιξε ο δρόμος μετά το τροχαίο στο Παραμάλι

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Πάφου, στο...

Related Articles

Popular Categories