KAIΡΟΣ: Bροχές και ζέστη προβλέπεται για το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να φέρει ποικιλία καιρικών συνθηκών στην Κύπρο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Αρχικά σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά στα παράλια θα παρατηρείται αυξημένη χαμηλή νέφωση. Κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, θα αναπτύσσονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης σύντομης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και παροδικά, τοπικά στα νότια και στα ανατολικά παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά, γενικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά, στις παράλιες περιοχές, θα παρατηρείται κατά τόπους αυξημένη χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, θα αναπτύσσονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, ενώ την Τρίτη θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής.

Hot this week

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ: Μαθήτριες χορεύουν χασάπικο στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη–(Βίντεο)

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στο προαύλιο του Λυκείου...

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ:Θρηνεί και η Ομόνοια για τον χαμό του 16χρονου – Τα μηνύματα καρδιάς

Θλίψη στην κυπριακή ποδοσφαιρική οικογένεια σκόρπισε ο θάνατος του...

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ: Επιστρέφει στις Βερσαλλίες-Η Σοφία Κόπολα γιορτάζει 20 χρόνια από την iconic ταινία

Είκοσι χρόνια μετά την πρεμιέρα της «Μαρία Αντουανέτα», η...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Σε κατάσταση καταστροφής η πόλη – Σοβαρά προβλήματα από τις πλημμύρες-(Βίντεο)

Σχεδόν 300 χιλιοστά βροχής έχουν καταγραφεί σε διάστημα περίπου...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ: Βρέθηκαν νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι-Τραγικός επίλογος στην επιχείρηση

Τραγικός είναι ο επίλογος της επιχείρησης έρευνας στα συντρίμμια...

Topics

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ: Μαθήτριες χορεύουν χασάπικο στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη–(Βίντεο)

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε στο προαύλιο του Λυκείου...

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ:Θρηνεί και η Ομόνοια για τον χαμό του 16χρονου – Τα μηνύματα καρδιάς

Θλίψη στην κυπριακή ποδοσφαιρική οικογένεια σκόρπισε ο θάνατος του...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ: Βρέθηκαν νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι-Τραγικός επίλογος στην επιχείρηση

Τραγικός είναι ο επίλογος της επιχείρησης έρευνας στα συντρίμμια...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ: Υπέκυψε ο 16χρονος μετά το τροχαίο με τον μεθυσμένο οδηγό

Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο, καθώς ο 16χρονος οδηγός ηλεκτρικού...

Related Articles

Popular Categories