23.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Ο,ΤΙ ΚΙ’ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ-ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΑ MAD VIDEO...

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ: Ο,ΤΙ ΚΙ’ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ-ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΑ MAD VIDEO MUSIC AWARDS

-

Σταθερή αξία είναι πλέον η Έλενα Παπαρίζου στα Mad Video Awards. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια εμφανίστηκε χθες επί σκηνής και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της.  Σε ανάρτησή της, η ίδια ευχαρίστησε το κοινό που την ψήφισε ως η Καλύτερη Γυναίκα Τραγουδίστρια.

 «Σήμερα είναι η πρώτη μέρα μετά από ενάμιση χρόνο που ένιωσα τι σημαίνει ελευθερία… και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω πολύ το madtv που μας χάρισε αυτή την καταπληκτική βραδιά και που χάρη σε αυτό ήρθαμε και πάλι κοντά. Την εταιρεία μου minosemiofficial που είναι πάντα δίπλα μου καθώς και την ομάδα μου στο καμαρίνι που τους λατρεύω και τους ευχαριστώ, κι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ψηφίσατε φέτος για να έχω σήμερα αυτό το βραβείο στα χέρια μου. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω όχι μόνο τα άτομα που είναι σήμερα δίπλα μου, αλλά όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια, γιατί κι αυτοί είναι κομμάτι της σημερινής Έλενας. Σας αγαπώ όλους πάρα πολύ και όπως λέω πάντα… Τα καλύτερα έρχονται!».

Η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τον Αναστάσιο Ράμμου έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερο τους εαυτό. Οι καλλιτέχνες, που έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με επιτυχία, ερμήνευσαν το καινούριο κομμάτι της Έλενας με τίτλο «Για ποια αγάπη» σε στίχους και μουσική των ARCADE και ξεσήκωσαν το κοινό.

7446839
- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: