Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, 2026
5.6 C
Cyprus

ΑΛΕΞΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ: BHMA BHMA ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΑΝΤΙΛΕΥΧΑΙΜΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΖΩΗ

Βήμα -Βήμα για άλλη μια φορά θα στηρίξουμε τους συνάνθρωπους μας με λευχαιμία και άλλα συναφή αιματολογικά προβλήματα, με τον εθελοντή πεζοπόρο Αλέξη Σοφοκλέους.

Η πορεία που διοργανώνει αύριο Σάββατο 17 Απριλίου στις 08.45 ο Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος ΖΩΗ έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει και να δώσει ένα ισχυρό μήνυμα δύναμης και στήριξης σε συνάνθρωπους μας που πάλεψαν και παλεύουν με την λευχαιμία και άλλα συναφή αιματολογικά προβλήματα.

Αφετηρία  από το Συνεδριακό Κέντρο στις 08:45 π.μ και περπατάμε Βήμα- Βήμα μαζί για τους Δήμους Αγλαντζιάς (09:15π.μ.), Γερίου (10:30π.μ) και Λατσιών (11:15π.μ.). Η πορεία θα τερματιστεί στην είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας στις 1200μ.μ. όπου θα μας υποδεχτεί ο Διευθυντής κύριος Κυριάκος Γεωργίου.  Η πορεία θα τηρεί όλα τα μετρά προστασίας που ορίζουν τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας.

Hot this week

ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ: Αποχαιρετούν τον πρώην Αρχηγό τους – Με μαύρο περιβραχιόνιο στην εξόδιο ακολουθία του Γιώργου Φαίδωνος-(Βίντεο)

Η κοινότητα του 82ου Συστήματος Προσκόπων Αγίων Ομολογητών θρηνεί...

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΑΓΩΝΙΑ: O Xειμώνας μας δείχνει τα δόντια του

Σε καθαρά χειμωνιάτικους ρυθμούς κινείται ο καιρός σήμερα και...

ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Πέντε χρόνια αιμοδοσίας – μια υπόσχεση ζωής

Με οδηγό μια υπόσχεση καρδιάς προς τη γιαγιά της,...

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: Παρουσίασε δημόσια το βραβείο Νόμπελ αλλά η Επιτροπή του δήλωσε ότι δεν σημαίνει κάτι

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδειξε το μετάλλιο του Νόμπελ Ειρήνης...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Αύριο η Κύπρος αποχαιρετά έναν ηγέτη με μπέσα που κέρδισε ακόμα και τους αντιπάλους του

Πλήθος κόσμου προσήλθε σήμερα στον Ιερό Ναό της Αγίας...

Topics

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΠΑΓΩΝΙΑ: O Xειμώνας μας δείχνει τα δόντια του

Σε καθαρά χειμωνιάτικους ρυθμούς κινείται ο καιρός σήμερα και...

ΕΛΕΝΗ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Πέντε χρόνια αιμοδοσίας – μια υπόσχεση ζωής

Με οδηγό μια υπόσχεση καρδιάς προς τη γιαγιά της,...

Related Articles

Popular Categories