ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 40χρονου για διαρρήξεις κατοικιών – Στην κατοχή του κλοπιμαία και πλαστά διαβατήρια

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 40 ετών προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης σειράς υποθέσεων διαρρήξεων κατοικιών που διαπράχθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην επαρχία Λεμεσού.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 40χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι στην περιοχή Λινόπετρας, όπου μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού πραγματοποιούσαν έρευνες μετά από δύο διαρρήξεις κατοικιών που διαπράχθηκαν νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, στην κατοχή του εντοπίστηκε κατσαβίδι, ενώ σε τσάντα που έφερε βρέθηκαν κοσμήματα και αρώματα. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, τα αντικείμενα αναγνωρίστηκαν ως περιουσία που είχε κλαπεί από μία εκ των κατοικιών που διαρρήχθηκαν. Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια εξασφαλίστηκε και δικαστικό ένταλμα σύλληψης σε σχέση με συνολικά πέντε υποθέσεις διαρρήξεων.

Η Αστυνομία προχώρησε άμεσα στη σύλληψή του για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του, σε σχέση με πέντε συνολικά υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε δύο υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και κλοπής που διαπράχθηκαν στις 14 Μαΐου στη Μέσα Γειτονιά και στις 20 Μαΐου στη Λινόπετρα, σε δύο υποθέσεις απόπειρας διάρρηξης κατοικιών στη Μέσα Γειτονιά και τη Γερμασόγεια στις 14 και 15 Μαΐου αντίστοιχα, καθώς και σε μία υπόθεση διάρρηξης κατοικίας με σκοπό την κλοπή, που διαπράχθηκε σήμερα στη Λινόπετρα.

Παράλληλα, εναντίον του διερευνάται και υπόθεση πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο διαβατήρια με τη φωτογραφία του, αλλά με διαφορετικά στοιχεία δικαιούχου. Ο 40χρονος τελεί υπό κράτηση, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: Προειδοποίηση για νέα τηλεφωνική απάτη – «Κλείστε αμέσως το τηλέφωνο»

Προειδοποίηση προς το κοινό εξέδωσε η Τράπεζα Κύπρου, ενημερώνοντας...

ΛΟΥΚΑΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΗΣ: Δεν θα διεξαχθεί φέτος το All Star Charity Game – Το μήνυμα του διοργανωτή- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σε προσωρινή παύση μπαίνει στη μεγάλη φιλανθρωπική διοργάνωση All...

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται το 2027 – Τι σημαίνει η νέα μεταρρύθμιση για τους συνταξιούχους

Αυξήσεις στις συντάξεις που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύγκρουση λεωφορείου της ΕΜΕΛ με αυτοκίνητο στη Γερμασόγεια – Υλικές ζημιές, χωρίς τραυματισμούς-(Βίντεο)

Σύγκρουση μεταξύ λεωφορείου της ΕΜΕΛ και ιδιωτικού οχήματος σημειώθηκε...

Topics

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ: Προειδοποίηση για νέα τηλεφωνική απάτη – «Κλείστε αμέσως το τηλέφωνο»

Προειδοποίηση προς το κοινό εξέδωσε η Τράπεζα Κύπρου, ενημερώνοντας...

ΛΟΥΚΑΣ ΚΟΥΡΟΥΣΙΗΣ: Δεν θα διεξαχθεί φέτος το All Star Charity Game – Το μήνυμα του διοργανωτή- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σε προσωρινή παύση μπαίνει στη μεγάλη φιλανθρωπική διοργάνωση All...

FAST FASHION VS ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: Ποιος κερδίζει τη μάχη των καταναλωτών στην Κύπρο;

Οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που κυριαρχούν στα εμπορικά κέντρα,...

Related Articles

Popular Categories