17.5 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΧΙΟΝΙΑ: ΠΡΩΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ (βίντεο)

ΧΙΟΝΙΑ: ΠΡΩΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΡΟΟΔΟΣ (βίντεο)

-

Το καλύτερο είναι εν μέσω πανδημίας να απολαύσεις μια πρωινή βόλτα στο Τρόοδος. Ο πρωϊνός περίπατος που δημοσιεύει το Kitasweather είναι ότι καλύτερο για όσους δεν μπορούν να απολαύσουν από κοντά το χιονισμένο τοπίο.

Άλλωστε, μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις και πολύ περισσότερο ένα βίντεο είναι κάτι το παραπάνω. Oι δρόμοι στα ορεινά είναι κλειστοί, λόγω χιονόπτωσης που σημειώθηκε στην περιοχή Τροόδους, χθες το βράδυ. Λόγω συσσώρευσης χιονιού, έχουν κλείσει για όλα τα οχήματα οι δρόμοι Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους.  Ανοικτοί οι δρόμοι είναι μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά, Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς, Πεδουλά – Κύκκου, Πεδουλά – Προδρόμου και Προδρόμου – Λεμύθου.

Στην περιοχή Μαχαιρά, έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις όγκων χώματος και βράχων σε σημεία του δρόμου Μαχαιρά – Λαζανιά, ενώ ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι ο δρόμος Μαχαιρά – Κιονιών. Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί. Ωστόσο, λόγω εργασιών που εκτελούνται σε διάφορες περιοχές, πιθανόν να επηρεάζεται η ομαλή διέλευση της τροχαίας κίνησης.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: