MEGALAB:Δύο νέα αιμοληπτικά κέντρα στη Λευκωσία

Δύο νέα αιμοληπτικά κέντρα αναμένεται να λειτουργήσουν από τα μέσα Φεβρουαρίου 2025, στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης του Ομίλου MEGALAB.

Τα νέα κέντρα, που θα βρίσκονται στις περιοχές Δασούπολης και Πάνω Δευτεράς, ενισχύουν την παρουσία του Ομίλου στον τομέα της εργαστηριακής επιστήμης, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε περισσότερους πολίτες.Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού, τα νέα αιμοληπτικά κέντρα θα λειτουργούν υπό τη διεύθυνση του Κεντρικού Εργαστηρίου του MEGALAB στη Λευκωσία και θα παρέχουν ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων, όπως εξετάσεις ρουτίνας, check-ups, προληπτικές και μοριακές εξετάσεις, καθώς και εξειδικευμένες διαγνωστικές υπηρεσίες.

Η ομάδα του MEGALAB, αποτελούμενη από εξειδικευμένους επαγγελματίες, παραμένει αφοσιωμένη στην άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των ασθενών, εφαρμόζοντας την αρχή «Η επιστήμη στην υπηρεσία του ασθενούς». Παράλληλα, συνεχίζεται η παροχή της υπηρεσίας κατ’ οίκον αιμοληψίας, καθώς και η 24ωρη on call εξυπηρέτηση.

  • Αιμοληπτικό Κέντρο Πάνω Δευτεράς: Αρχ. Μακαρίου Γ’ 5Β, Πάνω Δευτερά, 2460, Λευκωσία – Τηλ: 22 77 10 07
  • Αιμοληπτικό Κέντρο Δασούπολης: Ανδρέα Αβρααμίδη 48Β, Δασούπολη, 2024, Λευκωσία – Τηλ: 22 77 10 12

Τα νέα κέντρα θα λειτουργούν συμπληρωματικά με τα ήδη υπάρχοντα αιμοληπτικά κέντρα του Ομίλου σε Στρόβολο, Αθηένου, Πανεπιστήμιο Κύπρου και άλλες περιοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να επισκεφθεί τη σελίδα του MEGALAB στο Facebook (Megalab Cyprus) ή στο Instagram (megalab.cyprus), καθώς και να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 22771000. Η υπηρεσία on call 24/7 είναι διαθέσιμη στο 99 28 11 28.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2026: Νέα δημοσκόπηση αύριο – ανατροπές και μετακινήσεις

Η νέα παγκύπρια μέτρηση της RealPolls, 2ο κύμα, για...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τροχαίο στη Λεωφόρο Στροβόλου – Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με όχημα-(Βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λευκωσία,...

ΛΑΤΣΙΑ: Φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Ελευθέριο – Στο σημείο πυροσβεστική και αστυνομία

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (15/05) στην περιοχή...

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ: Καταγγελίες για περιορισμένο κονδύλι και «σφίγγα» διαδικασία αιτήσεων

Την αύξηση του κονδυλίου και του αριθμού των δικαιούχων...

Topics

ΛΑΤΣΙΑ: Φωτιά σε διαμέρισμα στον Άγιο Ελευθέριο – Στο σημείο πυροσβεστική και αστυνομία

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής (15/05) στην περιοχή...

ΚΥΠΡΟΣ: Σχεδόν 4 στους 10 χρήστες είδαν εχθρικά μηνύματα στο διαδίκτυο το 2025 – Τι δείχνει η Eurostat

Σχεδόν τέσσερις στους δέκα χρήστες διαδικτύου στην Κύπρο ήρθαν...

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΑΤΗ: 59χρονος έχασε χιλιάδες ευρώ με επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε 59χρονος στη Πάφο, ο οποίος...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οι νέοι απινιδωτές σε Στασικράτους και Έγκωμη σώζουν ζωές – Γιατί είναι τόσο σημαντικοί

Η τοποθέτηση δύο νέων απινιδωτών δημόσιας πρόσβασης στην καρδιά...

Related Articles

Popular Categories