17.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSMICROSOFT: Τεχνική Βλάβη προκαλεί Διεθνείς διακοπές λειτουργίας σε επιχειρήσεις και μεταφορές

MICROSOFT: Τεχνική Βλάβη προκαλεί Διεθνείς διακοπές λειτουργίας σε επιχειρήσεις και μεταφορές

-

Μια τεχνική βλάβη στη Microsoft προκάλεσε διακοπές λειτουργίας σε επιχειρήσεις παγκοσμίως, όπως τράπεζες, αεροπορικές εταιρείες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, και σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν οθόνες σφάλματος (blue screen of death) σε σταθμούς εργασίας Windows.

Συγκεκριμένα, προβλήματα εντοπίστηκαν στους βρετανικούς σιδηροδρόμους και στα αεροδρόμια της Ισπανίας και της Γερμανίας. Εκπρόσωπος του αυστραλιανού υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε ότι τα προβλήματα φαίνεται να σχετίζονται με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας Crowdstrike.

Μια μεγάλη σιδηροδρομική εταιρεία προειδοποίησε τους επιβάτες για πιθανές διαταραχές λόγω «εκτεταμένων προβλημάτων στα πληροφοριακά συστήματα». Τα τέσσερα εμπορικά σήματα της Govia Thameslink Railway – Southern, Thameslink, Gatwick Express και Great Northern – ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Αντιμετωπίζουμε εκτεταμένα προβλήματα πληροφορικής σε όλο το δίκτυό μας. Οι ομάδες πληροφορικής μας διερευνούν το πρόβλημα για να εντοπίσουν την αιτία. Δεν έχουμε πρόσβαση στα διαγράμματα των οδηγών σε ορισμένες περιοχές, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε βραχυπρόθεσμες ακυρώσεις, κυρίως στα δίκτυα Thameslink και Great Northern.

Επιπλέον, επηρεάζονται και άλλα βασικά συστήματα, όπως οι πλατφόρμες πληροφοριών πελατών σε πραγματικό χρόνο. Θα παρέχουμε επιπλέον ενημερώσεις όταν είναι δυνατόν. Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά τα δρομολόγια σας πριν ταξιδέψετε».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: