22.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: H αφίσα που ενόχλησε την ερμηνεύτρια και ακύρωσε την συναυλία...

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: H αφίσα που ενόχλησε την ερμηνεύτρια και ακύρωσε την συναυλία της στη Σμύρνη-Ελλαδική ιστοσελίδα την δημοσίευσε αποκλειστικά-(Φώτο)

-

Η Δέσποινα Βανδή ακύρωσε τη συναυλία της στη Σμύρνη εξαιτίας μιας αφίσας που παρουσίαζε τον Κεμάλ Ατατούρκ. Η TLIFE δημοσίευσε αποκλειστικά την αφίσα αυτή, η οποία φάνηκε να έχει αλλάξει το χαρακτήρα της εκδήλωσης. Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για να στηρίξει οικονομικά παιδιά στις σπουδές τους μέσω ενός τουρκικού ιδρύματος.

Όπως είναι γνωστή η ίδια υποστήριξε στην ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα ότι η εκδήλωση είχε χάσει τον αρχικό της χαρακτήρα. Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με θέματα που αφορούν το Ελλαδικό χώρο ενώ να διευκρινιστεί ότι η παραγωγή διοργάνωσης Galaxias είναι Κυπριακή και Ελληνική εταιρεία.

Από τη πλευρά της, η Δήμαρχος της Σμύρνης, Λαλ Ντενιζλί ανέβηκε στην σκηνή και ζήτησε από την Δέσποινα Βανδή να φύγει με την ομάδα της από τη χώρα λόγω της στάσης που κρατά.

«Κανείς δεν μπορεί να μας υποχρεώσει να κατεβάσουμε την αφίσα του Ατατούρκ. Η κυρία αυτή θα πρέπει να φύγει αμέσως από εδώ, ήρεμα και ειρηνικά. Αλλά ελπίζω ότι δεν θα προσπαθήσει ποτέ ξανά να κατεβάσει τη σημαία της Τουρκίας που έχει βαφτεί με αίμα»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ΤLFE, η τραγουδίστρια και η ομάδα της κίνησαν αμέσως τις διαδικασίες για να αναχωρήσουν από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν στο Τσεσμέ. Έφυγαν ιδιαίτερα αναστατωμένοι για την Κωνσταντινούπολη, όπου με την πρώτη πτήση τα ξημερώματα πήγαν στην Αθήνα.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: