16.9 C
Nicosia
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ: Δόθηκαν τρεις υποτροφίες εις μνήμη της Αθανασίας Χριστοφόρου -(Φώτο)

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ: Δόθηκαν τρεις υποτροφίες εις μνήμη της Αθανασίας Χριστοφόρου -(Φώτο)

-

Με τρεις υποτροφίες εις μνήμη της Αθανασίας Χριστοφόρου τελέστηκε η αποφοίτηση των σπουδαστών του κολεγίου CDA για την ακαδημαϊκή χρονιά.

Η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ιδαλίου στη Λευκωσία. Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος του Κολεγίου κ. Αθανάσιος Χριστοφόρου υπογράμμισε την συμπλήρωση 48 χρόνων προσφοράς του κολεγίου στην κυπριακή εκπαίδευση, αναφέροντας την ύπαρξη 4 Παραρτημάτων Παγκύπρια και 44 αξιολογημένων προγραμμάτων σπουδών, καθώς και την προσφορά του στην επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων.

Ακολούθησαν συγχαρητήρια από τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Κώστα Κουμή και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού κ. Παύλο Μυλωνά, ενώ παρέστησαν και άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι.

Στην τελετή συμμετείχαν επίσης ο μαέστρος Νεόφυτος Ευαγγέλου στο σαξόφωνο και η σοπράνο Χαρίκλεια Στρούθου στο τραγούδι, προσφέροντας μια μουσική νότα στην εκδήλωση. Εκπρόσωποι των φοιτητών αποχαιρέτησαν τη φοιτητική ζωή και ευχαρίστησαν το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό για την πολύτιμη εκπαίδευση που έλαβαν.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Συμβούλιο του Κολεγίου τίμησε τους φοιτητές με τη μεγαλύτερη εθελοντική συμμετοχή κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και δόθηκαν τρεις υποτροφίες εις μνήμην της Αθανασίας Χριστοφόρου. Συνολικά, φοίτησαν 961 φοιτητές στα Κολέγια CDA Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου και αποφοίτησαν 271 φοιτητές για την εν λόγω ακαδημαϊκή χρονιά.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: