fbpx
26.7 C
Nicosia
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΤΙΝΑ ΠΟΥΛΛΙΔΗ: «Μέσα από το συνέδριο «Larnaka International Business Summit» θα δοθεί...

ΤΙΝΑ ΠΟΥΛΛΙΔΗ: «Μέσα από το συνέδριο «Larnaka International Business Summit» θα δοθεί η δυνατότητα στα νέα άτομα να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δυνατότητες»

-

Η Τίνα Πουλλίδη με καταξιωμένους επιχειρηματίες, ο κάθε ένας στον τομέα του πραγματοποιούν το επιχειρηματικό συνέδριο με τον τίτλο «Larnaka International Business Summit». Το συνέδριο αποσκοπεί στο να προσφέρει ευκαιρίες τόσο στους επιχειρηματίες όσο και στη νεολαία της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Τίνα Πουλλίδη, μια από τις ομιλήτριες του συνεδρίου, επιχειρηματίες από ένα ευρύ φάσμα τομέων, θα συναντηθούν στην Λάρνακα με στόχο να εμπνεύσουν νέα άτομα προσφέροντας ευκαιρίες για να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν τις ιδέες τους.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Radisson Blue στις 17:00 στη Λάρνακα, με καταξιωμένους ομιλητές όπως οι επιχειρηματίες μεταξύ άλλων, Γιώργος Πέτρου  (Alambra products) και ο Μιχάλης Ανδρέου (Mcdonald’s Cyprus). Η είσοδος είναι ανοικτή στο κοινό. (χωρίς κόστος).

Το συνέδριο είναι υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα. Παράλληλα, στο συνέδριο θα παραστούν εκλεκτοί προσκεκλημένοι ενώ οι ομιλητές θα αναπτύξουν θέματα όπως η υγιής ανάπτυξη της πόλης και της επιχειρηματικότητας.

Η Τίνα Πουλλίδη, ως εμπνεύστρια του συνεδρίου, σε δηλώσεις της, εκφράζει την άποψη ότι η Λάρνακα επιλέχθηκε ως χώρος διεξαγωγής αναφέροντας ότι η Λάρνακα τα επόμενα χρόνια πρέπει να αποτελέσει ηχηρό σημείο αναφοράς στην Μεσόγειο.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα υπάρξει ευκαιρία τους παρευρισκομένους να συζητήσουν, να εκφράσουν προβληματισμούς τους, όσον αφορά τον παρόν και το μέλλον της Λάρνακας. Όπως διευκρινίζει και η Τίνα Πουλλίδη, όλοι πρέπει να δώσουν το παρόν τους, σε αυτό το μεγάλο γεγονός.

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στο e-mail: [email protected] ή στο τηλέφωνο 97 788600

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Καταγγελία βίας κατά ανήλικου από μητέρα άλλου παιδιού στη μέση...

Μια σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς η βία κατά παιδιών φαίνεται να έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα. Χθες το μεσημέρι, μαθητές...