fbpx
13.9 C
Nicosia
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΚΟΣΜΙΚΑΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Τιμή και αναγνώριση σε Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και επώνυμες προσωπικότητες-Ποιους είδαμε

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Τιμή και αναγνώριση σε Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και επώνυμες προσωπικότητες-Ποιους είδαμε

-

Στην παρουσία περισσότερων από 70 παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, τιμήθηκαν ποδοσφαιριστές που είναι μέλη της Ομοσπονδίας Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία. Η εκδήλωση περιλάμβανε την παρουσία επώνυμων προσωπικοτήτων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να παραστούν στην κοπή της Βασιλόπιτας, υπό την παρουσία του Δημάρχου του Στροβόλου, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους. Ο Δήμαρχος τιμήθηκε για τη συνεχή στήριξή του προς τον συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό όμιλο.

Επιπλέον, τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν σε πρόσωπα όπως ο Ανδρέας Μουσκαλλής, ο Χριστόφορος Χριστόφορου, ο Λάκης Μητσίδης, ο Γιώργος Φιλιππίδης, ο Αντώνης Παρασκευά Χρίστου, ο Γιώργος Σπαρτάλης, ο Γιώργος Αριστείδου και στην Τούλλα Ηροδότου για τη συμβολή τους ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου.

Ενδιαφέρον παρουσίασε η παρουσία του πρώτου Τουρκοκύπριου ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Λευκωσίας, Ιμπράχιμ Αζίζ, στη γενική συνέλευση. Ο Αζίζ ευχήθηκε για τη συνύπαρξη Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, όπως στο παρελθόν.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης μουσικές εκδηλώσεις, σατιρικές παραστάσεις και μιμήσεις από τους παλαίμαχους, καθώς και εμφανίσεις σε τραγούδια από τους Κώστα Σιαξιάτες, Μιχάλη Χατζηπιερή και Ιμπράχιμ Αζίζ. Το βράδυ ολοκληρώθηκε με χορευτικές εμφανίσεις από τους Νίκο Σατσιό, Λευτέρη Ελευθερίου και Κώστα Καψό.

Η έκπληξη της βραδιάς η τούρτα για τον 79χρονο, Δρόσο Καλοθέου, παλαίμαχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: