fbpx
22 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Έφυγε από την ζωή η αγαπημένη του μητέρα -Η παράκληση...

ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Έφυγε από την ζωή η αγαπημένη του μητέρα -Η παράκληση της οικογένειας

-

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του ηθοποιού-μίμου και υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Στροβόλου, Λούκα Κωνσταντίνου, ο οποίος σε ανάρτησή του αναφέρεται στην πολυαγαπημένη του μητέρα με βαθιά λόγια αγάπης.

«Τελικά πολυαγαπημένη μας μητερούλα, γιαγιά και προγιαγιά η καρδούλα σου δεν άντεξε. Ένα μεγάλο σε αγαπώ από τα βάθη της καρδιάς μου είναι πολύ λίγο, και ένα συγνώμη αν κάποιες φορές σε στεναχώρησα ακόμα πιο μικρό. Σε ευχαριστώ για ότι έκανες για μένα, που με αγάπησες τόσο. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, ούτε ο αγαπημένος σου αντρούλης, η κόρη σου, τα εγγόνια σου κ το μικρό δισεγγονακι σου.Κάθε δευτερόλεπτο θα είσαι στην καρδιά κ στο μυαλό μου. Αιωνία σου η μνήμη κ ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάσει. Σε αγαπώ γλυκεία μου μητερούλα».

Η κηδεία της αγαπημένης μητέρας του Λούκα Κωνσταντίνου θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στις 12:00μμ στην εκκλησία του Απόστολου Βαρνάβα στην Δασούπολη ενώ η ταφή στο κοιμητήριο Στρόβολου στις Χαλεπιανές. Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια.Παράκληση της οικογένειας είναι να γίνουν εισφορές στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αυξημένη σκόνη και υψηλή θερμοκρασία

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις...