fbpx
22.9 C
Nicosia
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ…

-

Μια αλλαγή στη ζωή μας δεν σημαίνει ότι γίνεται πάντα για το κακό. Είναι ωραίο, κάποτε να αλλάζουμε παραστάσεις και να μην επαναλαμβανόμαστε. Είναι ωραίο να ζούμε τη ζωή μας, χωρίς να καταλαβαίνουμε, τι ακριβώς μας συμβαίνει και είναι ωραίο το συναίσθημα να ξεφεύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα μας.

Οι αλλαγές στην ζωή μας, μας ανανεώνουν, ιντριγκάρουν και μας φέρνουν σε μια περισυλλογή. Κάνουμε μια αυτοκριτική και προχωράμε παρακάτω.  Εάν δεν μας αρέσει αυτό που έχουμε μπροστά μας, δεν το αλλάζουμε, απλά προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Όμως, προσπαθούμε, δεν το περιφρονούμε και προπάντων δεν το «πετάμε»…Κανένας, δεν είναι τέλειος, ούτε όλοι είμαστε αλάνθαστοι…

Το θέμα είναι να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Εάν θέλουμε φυσικά και εάν μπορούμε. Το βασικό είναι να κατανοήσουμε και να αναγνωρίσουμε ότι η οποιανδήποτε αλλαγή βρίσκεται στο δρόμο μας, θα πρέπει να την δεχτούμε. Πρέπει να κλείσουμε παλιές υποθέσεις που είχαμε παλιότερα στην ζωή μας για να μην αφήσουμε πίσω μας, οποιεσδήποτε εκκρεμότητες.

Φυσιολογικό είναι να φοβάστε κάποιες αλλαγές που ενδεχομένως προέκυψαν στην ζωή μας. Δεν είναι εύκολο να ζεις για χρόνια με κάποιους ανθρώπους, να μοιραζόσουν τα όνειρά σου, την σκέψη σου, τη χαρά σου και ξαφνικά ένα πρωί να αποτελείς για αυτά τα άτομα, ένας κακομαθημένος, κακός άνθρωπος που δεν θέλει να ασχοληθεί κανένας ξανά μαζί σου.

Εάν ο άλλος ρίχνει πάνω σου, την ευθύνη, αυτό σημαίνει ότι φταίει και απλά δεν θέλει να παραδεχτεί την αλήθεια. Εσείς, απλά πρέπει να αποδεχτείτε το παρελθόν και να το αφήσετε στην άκρη για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω. Και αυτή, είναι η μαγκιά να μπορείς να προχωράς…κλείνοντας κεφάλαια μέχρι το παρακάτω…

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: