fbpx
27 C
Nicosia
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΝΕΟΦΥΤΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: Mετά από 30 χρόνια πέρασε την πόρτα του Παιδοογκολογικού-«Μια ιδιαίτερη...

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ: Mετά από 30 χρόνια πέρασε την πόρτα του Παιδοογκολογικού-«Μια ιδιαίτερη μέρα για εμένα σήμερα….»

-

Το δικό του ηχηρό μήνυμα θέλησε να δώσει σήμερα ο Νεόφυτος Νεοφύτου ο οποίος μετά από 30 χρόνια πέρασε για πρώτη φορά την είσοδο του Μακάρειου Νοσοκομείου. Με την συγκινητική ανάρτησή του θέλει να δώσει ένα μήνυμα ζωής σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που δίνουν σήμερα το δικό τους αγώνα.

«Μια ιδιαίτερη μέρα για εμένα σήμερα….Μια μέρα που με παίρνει αρκετά χρόνια πίσω… που μου θυμίζει τι έζησα και τι νίκησα! Μια μέρα που που θυμίζει να χαμογελάω και να λέω ευχαριστώ για την κάθε μέρα που ξεκινάει! 19 Μαΐου 1993…όταν σε ηλικία 11 χρονών πέρασα για πρώτη φορά την είσοδο του Μακάρειου Νοσοκομείου.

30 χρόνια μετά θέλω να δώσω το μήνυμα της ελπίδας σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους που δίνουν τον δικό τους αγώνα σήμερα.Για εννέα και πλέον χρόνια μπαινόβγαινα στο Παιδογκολογικό, αφού σε ηλικία έντεκα χρονών (το 1993) και δεκατεσσάρων χρονών (το 1996), διαγνώστηκα και τις δύο φορές με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

Ο αγώνας ήταν δύσκολος με πολλές παρενέργειες και επιπτώσεις από τις χημειοθεραπείες.Τα κατάφερα όμως, νίκησα και τις δύο φορές αυτό το θηρίο που ονομάζεται καρκίνος.Οι σκέψεις, οι ευχές και οι προσευχές μου είναι ότι και εσείς θα καταφέρετε.Μπορεί να μη σας γνωρίζω προσωπικά, όμως σας νιώθω και σας καταλαβαίνω.Τα πέρασα και εγώ.

Έκλαψα, πονέσα, χαμογέλασα! Έπεσα, σηκώθηκα, ξαναέπεσα, ξανασηκώθηκα….Μικροί μου φίλοι και γονείς….30 χρόνια μετά βρίσκομαι εδώ, θέλοντας να δώσω το μήνυμα της ελπίδας.Να μη φοβάστε, να χαμογελάτε και να σκέφτεστε θετικά.Η ελπίδα υπάρχει……γιατί ο καρκίνος και η λευχαιμία μπορούν να νικηθούν! Η κάθε μέρα που περνά, είναι και μια νίκη!

Νεόφυτος Νεοφύτου

30 χρόνια μετά….Είμαι εδώ….Είμαι καλά!»

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: