fbpx
18.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΜΑΡΣΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ: H νέα της Καλοκαιρινής κολεξιόν που θα συζητηθεί-Νέα συνεργασία με...

ΜΑΡΣΙΑ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ: H νέα της Καλοκαιρινής κολεξιόν που θα συζητηθεί-Νέα συνεργασία με το άνοιγμα καταστήματος στην Βόρεια Αμερική

-

Γνωστή στο χώρο της μόδας η ταλαντούχα δημιουργός της Ocean Blue, Μάρσια Θρασυβούλου υπόσχεται ότι με τη νέα της καλοκαιρινή κολεξιόν θα εντυπωσιάσει. Η ταλαντούχα σχεδιάστρια ανοίγει τα φτερά της με νέο κατάστημα στην Βόρεια Αμερική.

Άλλωστε, η Μάρσια Θρασυβούλου εδώ και χρόνια καταφέρνει να πρωτοπορεί στο χώρο της μόδας και να εξασφαλίζει την αυθεντική προσέγγιση κορυφαίων τάσεων που μπορεί η σύγχρονη γυναίκα να ενσωματώσει στην γκαρνταρόμπα της.

Η συλλογή της, αποτελείται από μοναδικά μαγιό με μεταλλικές lurex και trim λεπτομέρειες σε αποχρώσεις του χρυσού, του mint, του μωβ και της λεβάντας. Oι δημιουργίες της συμπληρώνονται με resort κομμάτια, τα οποία διακρίνονται για τα ιδιαίτερα κεντήματα και υφάσματα, τα οποία συναποτελούν τον «πυρήνα» της εξαιρετικής ποιότητας υλικών που χρησιμοποιεί η σχεδιάστρια.

Ορόσημο της φετινής καλοκαιρινής συλλογής, είναι τα prints και τα κεντήματα σε σχήματα
εμπνευσμένα από τα θαλάσσια κοράλια, τα οποία σχεδιάζει αποκλειστικά η ίδια.
Απώτερος σκοπός της Κύπριας δημιουργού, είναι να προσδώσει την καθοριστική πινελιά στη
μοναδικότητα του outfit της κάθε γυναίκας.


Κομμάτια από την νέα συλλογή της Μάρσιας Θρασυβούλου, μπορείτε να βρείτε σε επιλεγμένες μπουτίκ καθώς και στο e-shop www.oceanbluecollection.com

Όπως μας ανέφερε, η Μάρσια Θρασυβούλου στα άμεσα σχέδια της είναι η νέα της συνεργασία με τη Βόρεια Αμερική με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος με αποκλειστικότητα τα σχέδια της στο Μόντρεαλ ενώ σχεδιάζει να επεκτείνει και τη συνεργασία της στο Μαϊάμι.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: