fbpx
17.9 C
Nicosia
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΣΧΕΣΕΙΣΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: H αστρολόγος μας αναλύει την εκρηκτική Πανσέληνο στις 8 Δεκεμβρίου...

ΝΑΤΑΣΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: H αστρολόγος μας αναλύει την εκρηκτική Πανσέληνο στις 8 Δεκεμβρίου 2022

-

Αύριο 8 Δεκεμβρίου θα έχουμε μια δυναμική Πανσέληνο. Γίνεται στη 16°01′ μοίρα στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι μια Πανσέληνος που κουβαλά έντονο θυμό και βιασύνη. 

Υπάρχουν 4 πλανήτες εκτός ορίων που δηλώνει την έντονη ενέργεια που μπορεί να βγάλει το φεγγάρι αυτό χωρίς να μπορούμε να ελέγξουμε τις καταστάσεις. Ίσως δούμε έντονα γεγονότα βίας και θυμού. Αυτή η Πανσέληνος έχει να κάνει με τα ένστικτα μας και το αίσθημα της επιβίωσης. Θα δούμε ξεσπάσματα που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Ο λόγος εδώ γίνεται πιο επιθετικός και θα θελήσουμε να πούμε ότι είχαμε καταπιεσμένο τόσο καιρό μέσα μας.Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση και στις κινήσεις μας για να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα. Προσοχή επίσης σε μηχανήματα, υπολογιστές, κοψίματα και καψίματα. 

Ο ανάδρομος Άρης θα φέρει στην επιφάνεια με πιο επιθετικό τρόπο καταστάσεις και σκέψεις που αφορούν κυρίως παρελθοντικά ζητήματα οπότε θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση για να αποφύγουμε τσακωμούς και εντάσεις με τους γύρω μας.Η Αφροδίτη με το Ποσειδώνα συνεχίζει να θολώνει τη αντίληψη μας, οπότε θα ήταν προτιμότερο να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις. Επίσης η Αφροδίτη με το Δία μπορεί να μας οδηγήσει σε σπατάλες και επιπόλαιες αγορές οπότε προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Σε εγκόσμιο επίπεδο ίσως δούμε προβλήματα με αεροπλάνα, αεροδρόμια, μέσα μαζικής μεταφοράς, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και γενικά θα μπορούσε να επικρατεί ένα χάος όσο αφορά αυτούς τους τομείς. Επίσης δεν αποκλείεται να βγάλει θέματα που αφορούν την ανώτατη εκπαίδευση και τα πανεπιστήμια.Επηρεάζει κυρίως το μεταβλητό σταυρό.

Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς του δεύτερου δεκαημέρου κοντά στις 15°-18° μοίρες. 

Για περισσότερες προβλέψεις στο https://natsona.wixsite.com/natasaioannou

Την Νατάσα Ιωάννου την βρίσκεται στο Facebook Natasa Ioannou ή στο τηλέφωνο 99944307

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: