ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΖΩΝΤΑ: Συγκλονίζει η γιαγιά του Γεράσιμου-«Όλη η Ελλάδα και τα μοναστήρια προσεύχονται»

Συγκλονίζει η γιαγιά του μοναδικού επιζώντα από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου, ο οποίος βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Γεράσιμος Ιάσονας Γεωργιάδης, επέβαινε στο πρώτο βαγόνι του φονικού τρένου στα Τέμπη αλλά σώθηκε από θαύμα όταν εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο.

Η γιαγιά του Γεράσιμου μιλώντας στο Star ανέφερε πως ο εγγονός της εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. «Τα ίδια είναι το παιδί. Στείλαμε στη Βοστόνη τις εξετάσεις του και στην πρώτη αξονική μας είπαν ότι είναι νεκρό, στη δεύτερη μας είπαν πως ελαφρώς κάτι δείχνει, καλύτερο θα είναι άλλη αξονική. Τώρα θα στείλουμε τις εξετάσεις και σε άλλο πανεπιστήμιο για να δούμε τι εξέλιξη θα έχουμε. Είναι βαριά το παιδί μας»

«Ήταν αριστούχος, έβγαλε το μουσικό σχολείο, μάθαινε φτωχά παιδάκια όργανα που δεν είχαν λεφτά. Ένα αγγελούδι, γελαστό, ζεστό…Εμείς πιστεύουμε στον Χριστό, όλη η οικογένεια και ο γιος μου που ήταν ιπτάμενος εκπαιδευτής στα F-16 και έχει δει θαύματα την ώρα που σκοτώνονταν με τα αεροπλάνα μπροστά του. Μας είπαν ότι το παιδί δεν είναι καλά, μας είπαν να είμαστε έτοιμοι για όλα. Όλη η Ελλάδα και τα μοναστήρια προσεύχονται. Τον γιο μου τον ξέρουν όλα τα μοναστήρια».

Ο νεαρός χειρουργήθηκε άμεσα από το πρώτο βράδυ της εισαγωγής του στο νοσοκομείο, με σκοπό να μειωθεί η ενδοκράνια πίεση μέσω κρανιοτομής. Η επέμβαση επαναλήφθηκε και την επόμενη μέρα, όμως, οι βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει υποστεί ο φοιτητής από τα βαρύτατα τραύματά του, δεν επέτρεπαν να δημιουργηθούν προϋποθέσεις βελτίωσης.

Οι γιατροί, μετά από σχεδόν 14 ημέρες νοσηλείας, κάνουν έναν καθημερινό τιτάνιο αγώνα να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό του ώστε να διαφύγει τον κίνδυνο, όμως, προς το παρόν ο στόχος αυτός δεν έχει επιτευχθεί. Ο νεαρός έχει μάλιστα και ένα δευτερεύον κάταγμα στην κνήμη, ωστόσο, οι γιατροί δεν επιτρέπουν το χειρουργείο εάν προηγουμένως δεν σταθεροποιηθεί ο οργανισμός του.

Πηγή:in.gr

Hot this week

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Ένα δράμα που δεν έχει τέλος – 41,6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο

Η 20ή Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα ταλαιπωρία με κλειστή λωρίδα Ύψωνα–Ερήμη για δεύτερο Σάββατο – Σφοδρές αντιδράσεις πολιτών (Φώτο)

Για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο, η κυκλοφορία στη Λεμεσό δοκιμάζεται...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα από την Αυστραλία και η διαρκής μάχη για δικαίωση

Παρακολουθώντας από την Αυστραλία τις εξελίξεις γύρω από την...

Topics

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Ένα δράμα που δεν έχει τέλος – 41,6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο

Η 20ή Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα από την Αυστραλία και η διαρκής μάχη για δικαίωση

Παρακολουθώντας από την Αυστραλία τις εξελίξεις γύρω από την...

ΕΜΕΛ: «Στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος» το τροχαίο με το λεωφορείο στη Λεμεσό – Τι κατέδειξε η έρευνα- (Βίντεο)

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) ολοκλήρωσε την εσωτερική...

Related Articles

Popular Categories