fbpx
18.5 C
Nicosia
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ»: Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας -Ποδοσφαιριστές ενώνουν τις δυνάμεις τους με...

«ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ»: Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας -Ποδοσφαιριστές ενώνουν τις δυνάμεις τους με την μόδα- (Φώτο)

-

Φιλανθρωπική επίδειξη μόδας με τίτλο «ΚULT Together» παρουσιάζει τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco, με στόχο να στηρίξει οικονομικά τις δράσεις του φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή».

Η επίδειξη μόδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία στις 19.30 με δημιουργίες από οίκους μόδας που εκπροσωπούνται στην Κύπρο από την KULT Boutique σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Όλα τα έσοδα  από τις εισπράξεις των εισιτηρίων θα δοθούν για την ενίσχυση των δράσεων του «Γκολ στη Ζωή». Η επίδειξη τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Μοντέλα από Κύπρο και Ελλάδα, γυναίκες και άντρες, ανάμεσα τους και γνωστοί ποδοσφαιριστές και αθλητές, θα περπατήσουν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας όπως Gucci, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Etro, Thom Browne, Marni, Casablanca, Nanushka (Women) και Missoni (Men) από την boutique ΚULT.Την επιμέλεια της επίδειξης καθώς και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Filep Motwary.

Ο οργανισμός «Γκολ στη Ζωή» είναι ένας οργανισμός που στα πέντε χρόνια της φιλανθρωπικής του δράσης έχει δώσει ελπίδα και έχει στηρίξει οικονομικά εκατοντάδες συνανθρώπους μας και δεκάδες οργανισμούς. Μετά το τέλος του fashion show θα ακολουθήσει cocktail.

Τιμή εισιτηρίων: Front row: €50, Δεύτερη σειρά: €35. Προπώληση εισιτηρίων: tickethour.com.cy και σε όλες τις KULT Boutique. Πληροφορίες: 77 77 70 40. Παρουσιάζει Τo City of Dreams Mediterranean, μέλος του ομίλου Melco. Μεγάλοι χορηγοί: Petrolina, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Χορηγοί: NYX Professional Makeup, L’Oréal Professionnel, NUXE, BMW από τον όμιλο Πηλακούτα, Landas Colour, Αcropolis Group, Château La Coste, Vittel, Montelvini. Χορηγός αερομεταφορών: Cyprus Airways. Yποστηρικτής: Shoebox. Oργανωτής: Out of the Blue Creative Communications. Xορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, Kiss FM, Down Town

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: