19.8 C
Nicosia
Τρίτη, 21 Οκτωβρίου, 2025
ΑρχικήNEWSΒΑΣΟΥΛΑ-ΕΦΡΑΙΜΙΑ: 36 άσπρα και ροζ μπαλόνια στο ουρανό της Πόλης Χρυσοχούς- Δεύτερο...

ΒΑΣΟΥΛΑ-ΕΦΡΑΙΜΙΑ: 36 άσπρα και ροζ μπαλόνια στο ουρανό της Πόλης Χρυσοχούς- Δεύτερο ετήσιο μνημόσυνο

-

Τα τρία της χρόνια θα γιόρταζε αυτές τις μέρες η μικρή Βασούλα – Εφραιμία, το αγγελούδι που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη αλλά και αφήνοντας πίσω της ένα άσβεστο φως.

Την Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2025, τελείται το δεύτερο ετήσιο μνημόσυνο της μικρής στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Πόλη Χρυσοχούς. Θα ακολουθήσει Τρισάγιο στο κοιμητήριο, όπου εις μνήμην της θα αφεθούν 36 άσπρα και ροζ μπαλόνια να ταξιδέψουν στον ουρανό — όσα και οι μήνες που θα είχε συμπληρώσει τα 3 της χρόνια.

Η μικρή Βασούλα – Εφραιμία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις ενός έτους. Τον Νοέμβριο του 2022 διαγνώστηκε με νεφρωσικό σύνδρομο, μια σπάνια και σοβαρή πάθηση των νεφρών. Παρά τις θεραπείες που ξεκίνησαν στην Ελλάδα, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε, και έτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση τον Δεκέμβριο του 2022.
Η μάχη της όμως κράτησε λίγο, και η μικρή Βασούλα «πέταξε» νωρίς για τον ουρανό.

Μετά το μνημόσυνο, θα προσφερθεί καφές στο σπίτι της οικογένειας στη Χρυσοχού, εις μνήμην της μικρής ηρωίδας που άγγιξε τις καρδιές όλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: