26.9 C
Nicosia
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Η τραγική υπόθεση της 8χρονης Ναρίν και οι 24...

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Η τραγική υπόθεση της 8χρονης Ναρίν και οι 24 συλλήψεις-(Βίντεο)

-

Με βαθιά θλίψη, έντονη οργή και πολλά αναπάντητα ερωτήματα πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 8χρονης Ναρίν Γκιουράν, η οποία βρέθηκε νεκρή μετά από 19 ημέρες αναζήτησης.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί στις 21 Αυγούστου στην περιοχή Μπαγλάρ του Ντιγιαρμπακίρ στη Νοτιοανατολική Τουρκία και εντοπίστηκε χτες το πρωί, γύρω στις 8:45, στην άκρη ενός ρέματος. Η σορός της βρέθηκε μέσα σε έναν σάκο, καλυμμένη με πέτρες και κλαδιά, φορώντας τα ρούχα που φορούσε τη μέρα της εξαφάνισής της.

Η πρώτη σύλληψη για την υπόθεση αφορούσε τον θείο της μικρής, ο οποίος ήταν ο βασικός ύποπτος. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah, ένας από τους συλληφθέντες ομολόγησε ότι ο κοινοτάρχης του χωριού, που ήταν επίσης ο θείος του κοριτσιού, του παρέδωσε τη σορό της Ναρίν σε σάκο, και αυτός την μετέφερε στο ρέμα όπου και βρέθηκε.

Η υπόθεση πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς συνελήφθησαν συνολικά 24 άτομα, ανάμεσά τους η μητέρα, ο πατέρας, τα δύο αδέλφια, καθώς και άλλοι θείοι της Ναρίν. Οι τουρκικές πηγές ανέφεραν ότι ο θείος είχε στο παρελθόν διαφορές και απειλές προς τον πατέρα της Ναρίν.

Η νεκροψία και νεκροτομή, που διήρκησαν πάνω από 11 ώρες, αποκάλυψαν ότι το κορίτσι είχε κάταγμα στο αριστερό γόνατο. Περαιτέρω εξετάσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν στην Κωνσταντινούπολη για πιο εξειδικευμένες αναλύσεις.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την Τουρκία, ενώ και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρενέβη δημόσια, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

«Η θλιβερή είδηση για τη Ναρίν, η οποία δολοφονήθηκε βάναυσα, μας πλήγωσε όλους βαθιά. Θα παρακολουθώ προσωπικά τη δικαστική διαδικασία για να εγγυηθώ ότι αυτοί που μας πήραν την Ναρίν θα έχουν την αυστηρότερη τιμωρία που τους αξίζει», έγραψε ο Τούρκος πρόεδρος.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΥΠΡΟΣ: Ψηλή θερμοκρασία – Βροχές αναμένονται από την Παρασκευή

Η θερμοκρασία συνεχίζει να παραμένει υψηλή, με το θερμόμετρο να φτάνει σήμερα πάνω από τους 30°C σε πολλές περιοχές. Ωστόσο το μεσημέρι και...