ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΚΟ: Παντρεύτηκε έναν κοινό θνητό αποκηρύσσοντας τον τίτλο της-Η Ιαπωνέζα που απαρνήθηκε και το επίδομα των 1,3 εκατ. δολαρίων (Βίντεο+Φώτο)

Ένα ωραίο “παραμυθάκι” έρωτα ζει η Πριγκίπισσα Μακό της Ιαπωνίας αφού απαρνήθηκε τον αυτοκρατορικό της τίτλο, όσο και το έκτακτο επίδομα των 1,3 εκατομμυρίων για να παντρευτεί τον κοινό θνητό Κέι Κομούρο. με τον οποίο ήταν ερωτευμένη από τα φοιτητικά της χρόνια.

Το επίδομα καταβάλλεται σε γυναίκες οι οποίες αποχωρούν από την αυτοκρατορική οικογένεια μετά τον γάμο τους. Η Πριγκίπισσα στο εξής θα είναι γνωστή ως Μάκο Κομούρο, όπως ορίζει η ιαπωνική νομοθεσία μετά από γάμο με κοινό θνητό. Το ζευγάρι αψήφησε την παράδοση καθώς αγνόησε τα έθιμα και τις τελετές που συνηθίζονται σε αυτοκρατορικούς γάμους, μεταξύ των οποίων και μία δεξίωση. Σημειώνεται ότι η Πριγκίπισσα διαγνώστηκε με διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) νωρίτερα φέτος ύστερα από τετραετή αρραβώνα που σημαδεύτηκε από οικονομικά σκάνδαλα και που βρέθηκε στο μικροσκόπιο των Μέσων Ενημέρωσης. Η Πριγκίπισσα είναι ανιψιά του αυτοκράτορα Ναρουχίτο της Ιαπωνίας.

Hot this week

ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ: Το πρόβλημα μεταφέρεται ξανά στην επόμενη χρονιά, ενώ η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται

Το Υπουργείο Παιδείας επανέρχεται με αναφορά στην πορεία εγκατάστασης...

ΝΑΓΙΑ: Η συγκινητική εκδήλωση στο Πάρκο Ηλιούπολης – Μια μικρή μαχήτρια που άλλαξε τη ζωή όλων σε μια μέρα

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, αγάπης και ελπίδας πραγματοποιήθηκε η...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον δρόμο Λευκωσίας–Λεμεσού -(Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Μαΐου 2026...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ: Φιλανθρωπική δράση εις μνήμη της μικρής Μάρθας – Τα έσοδα στον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Μια ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση εις μνήμη της μικρής Μάρθας...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στον δρόμο Λευκωσίας–Λεμεσού -(Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Μαΐου 2026...

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation στηρίζει την πρώτη κοινωνική επιχείρηση της Κύπρου

Πέρα από την επιχειρηματικότητα: μια νέα εποχή συμπερίληψης Μετά τα...

Συνεντεύξεις με άτομα που…αξίζουν μια σελίδα

Βιβλίο με επιλεγμένα κείμενα της δημοσιογράφου Άννης Χαραλάμπους Τριάντα οχτώ...

Related Articles

Popular Categories