ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ: ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ-ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΓΙΩΤΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ (βίντεο)

Ο μικρός ήρωας Παναγιώτης –Ραφαήλ ο οποίος νοσεί από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία Ι (SMA I) κλείνει σήμερα τα τρία του χρόνια. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις που ήρθαν μαζί με την διάγνωση, ο Παναγιώτης Ραφαήλ βελτιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο.

Σε ανάρτησή της, η Γιώτα Κουφαλίδου εύχεται Χρόνια πολλά με ένα συγκινητικό βίντεο και συγκινητικά λόγια «Δύναμη ψυχής…Χρόνια Πολλά ψυχούλα μου… Ο Ήρωας μας ο οποίος μας δίνει καθημερινά μαθήματα Ζωής».

Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης-Ραφαήλ, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018 και πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I). Τον Νοέμβριο του 2019, έπειτα από μια συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, ο Παναγιώτης Ραφαήλ βρήκε τα χρήματα προκειμένου να ταξιδέψει στη Βοστώνη, όπου και υποβλήθηκε ειδική θεραπεία για το πρόβλημα υγείας του. Έκτοτε, το μικρό αγόρι φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γονείς του.

Hot this week

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Οδηγίες για την προστασία των κατοικιδίων από τον καύσωνα – Τι πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες

Με τις υψηλές θερμοκρασίες να συνεχίζονται, η Αστυνομία υπενθυμίζει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΛΕΜΕΣΟΥ: Πυκνή τροχαία κίνηση μετά το τροχαίο – Ανοικτή ξανά η δεξιά λωρίδα

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΕΜΕΣΟΥ: Κλειστή η δεξιά λωρίδα στην Παρεκκλησιά – Αυξημένη κίνηση στο σημείο

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας...

Topics

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ-ΛΕΜΕΣΟΥ: Κλειστή η δεξιά λωρίδα στην Παρεκκλησιά – Αυξημένη κίνηση στο σημείο

Τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας...

Related Articles

Popular Categories