12.9 C
Nicosia
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: Ο KAΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ-ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ «ΠΕΤΑ»…...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: Ο KAΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ-ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ «ΠΕΤΑ»… (video)

-

Νικητής στην κατηγορία Καλύτερος άνδρας τραγουδιστής της χρονιάς, αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός  στα χθεσινά βραβεία MAD Video Music Awards 2020 τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 17η χρονιά, και μεταδόθηκαν από το Mega Ελλάδος.

Ο πετυχημένος ερμηνευτής έχει κερδίσει συνολικά επτά βραβεία και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου άνδρας τραγουδιστή. Το βραβείο το παρέδωσε η Ελεονώρα Μελέτη η οποία ανέφερε ότι «Του χρόνου θα μπορούμε να γιορτάσουμε τη μουσική χωρίς μέτρα προστασίας. Να μπορούμε να αγκαλιαστούμε και να έχουμε μαζί μας κοινό». Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τον κόσμο που «δίνει δύναμη για να προσπαθώ να κάνω καινούργια τραγούδια. Είναι τεράστια τιμή. Είναι πολύ περίεργο που παίρνω βραβείο χωρίς τον κόσμο. Το χαρίζω σε όσους μας βλέπουνε με όλη μου την καρδιά. Ευχαριστώ πολύ» ανέφερε συγκινημένος.

Στο προσωπικό προφίλ του, ο δημοφιλής τραγουδιστής ανάρτησε το βίντεο της βράβευσής και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για την αγάπη που του δείχνουν. «Σας ευχαριστώ γι’ αυτό το βραβείο! Αφιερωμένο σε όλους εσάς».

Na επισημάνουμε λίγες ώρες πριν τα βραβεία ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στην εκκλησία δημοσιεύοντας όπως είπε το πρώτο post της χρονιάς «Το πρώτο post της χρονιάς στην εκκλησία Ευαγγελίστρια της γειτονιάς οπου μεγάλωσα με την οικογένεια μου στο Ίλιον!Μόνο αν σεβαστείς το παρελθόν και την ιστορία θα μπορέσεις να πετάξεις! Καλή χρονιά … Σας στέλνω όλη την αγάπη μου!!!

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διευθύντρια απομάκρυνε καθηγητή με κινητικά προβλήματα λόγω μπούλιγκ που δέχονταν...

Απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας, όπου διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης φέρεται να απομάκρυνε θεολόγο καθηγητή-αντικαταστάτη με κινητικά προβλήματα, έπειτα από περιστατικά μπούλινγκ σε...