ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ PERSONA: «ΜΕΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ»

Η καινούργια  θεατρική  παραγωγή της Θεατρικής Ομάδας Persona “Μείνε Δίπλα μου”, επιστρέφει στις 14 Μαϊου για εννέα παραστάσεις μέχρι και τις 24 Μαϊου. Να θυμίσουμε, ότι η παράσταση ανέβηκε στις 23 Απριλίου στο Flea Theatre Λευκωσίας, ωστόσο ένεκα του καθολικού lockdown που επιβλήθηκε πρόσφατα, πέντε από τις προγραμματισμένες παραστάσεις αναβλήθηκαν.

 Το έργο γράφτηκε από τους Κώστα Σιλβέστρου, Χριστίνα Κωνσταντίνου και Πάνο Μακρή σε σκηνοθεσία και τελική δραματουργική επεξεργασία Κώστα Σιλβέστρου. Μια παράσταση που γεννήθηκε στην καρδιά της πανδημίας με μαύρο χιούμορ και κυνική διάθεση, με το παράλογο, και το οξύμωρο να έχουν την πρώτη θέση. Πρόκειται για μια παράσταση επινοημένου θεάτρου, η οποία πρωτοσυστήθηκε στους θεατές τον περασμένο Φεβρουάριο μέσα από την online streaming προβολή της.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαϊου ενώ τακτικές παραστάσεις θα ανεβαίνουν την Παρασκευή 14/5, 21/5, Σάββατο 15/5, 22/5 Κυριακή 16/5, 23/5 Δευτέρα 17/5, 24/5 και Τρίτη 18/5. Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 7:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 70000138.

Hot this week

ΛΕΜΕΣΟΣ: 270 μεταφορές ΑμεΑ από τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό – Πώς μπορείτε να εξυπηρετηθείτε

Τη δυνατότητα ασφαλών και οργανωμένων μετακινήσεων σε άτομα με...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΛΕΥΚΟΥ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΟΥ: Περίπου 2.850 άνθρωποι στην Κύπρο ζουν με οπτική αναπηρία

Μια καθημερινή διαδρομή που για πολλούς θεωρείται αυτονόητη, για...

«ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»: Γνωστοί Κύπριοι ηθοποιοί έστειλαν μήνυμα αποδοχής και συμπερίληψης-(Φώτο)

Μακριά από τα φώτα της σκηνής και τους τηλεοπτικούς...

Topics

ΛΕΜΕΣΟΣ: 270 μεταφορές ΑμεΑ από τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό – Πώς μπορείτε να εξυπηρετηθείτε

Τη δυνατότητα ασφαλών και οργανωμένων μετακινήσεων σε άτομα με...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΛΕΥΚΟΥ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΟΥ: Περίπου 2.850 άνθρωποι στην Κύπρο ζουν με οπτική αναπηρία

Μια καθημερινή διαδρομή που για πολλούς θεωρείται αυτονόητη, για...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ: Περιορισμένη ορατότητα στην Κοκκινοτριμιθιά λόγω βροχής

Προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο...

ΜΠΕΤΥ ΒΑΛΑΣΗ: Έφυγε από τη ζωή η αξέχαστη «Λωξάντρα» του ελληνικού θεάτρου

Την τελευταία της πνοή άφησε την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου,...

Related Articles

Popular Categories