19.2 C
Nicosia
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWS«ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑΥΑΓΟΣ»: ENA ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ...

«ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑΥΑΓΟΣ»: ENA ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (βίντεο)

-

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου αύριο στις 4 Φεβρουαρίου, κυκλοφόρησε το συγκινητικό τραγούδι με τίτλο «Για λίγο ναυαγός». Το τραγούδι περιγράφει όλα εκείνα τα συναισθήματα που κατακλύζουν κάποιον που έχει μόλις διαγνωστεί με καρκίνο και δημιουργήθηκε για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Τους στίχους έγραψε η δημοσιογράφος Χριστιάνα Διονυσίου, μελοποίησε και ερμηνεύει η ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια Μαρία Βαρδάκη, η οποία στο προσωπικό προφίλ δηλώνει ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένη για την αυριανή ημέρα.

«Είμαι πολύ συγκινημένη για την αυριανή ημέρα. 4 Φεβρουαρίου αύριο, παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στα άτομα που νοσούν με καρκίνο. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που στηρίζοντας το έργο του Αντικαρκινικού συνδέσμου Κύπρου αύριο παρουσιάζουμε το τραγούδι «Για λίγο ναυαγός» σε στίχους της αγαπημένης Χριστιάνας Διονυσίου Φουλή και σε μουσική δική μου. Δεν θα πω κάτι περισσότερο, Θα δείτε και θα ακούσετε μόνοι σας αύριο αυτό το αποτέλεσμα που φτιάχτηκε με τόση αγάπη για να δώσει δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους. Αύριο λοιπόν, Συντονιζόμαστε στην μία το μεσημέρι στον Αντ-1 και την εκπομπή «μέρα μεσημέρι». Είσαι Νικητής».

Τους στίχους του τραγουδιού έγραψε η Χριστιάνα Διονυσίου Φουλή

Ο Θανάσης Αθανασίου τραγουδάει ακαπέλα στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός συμπατριώτης μας δίνει μάχη με τον καρκίνο και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε:

ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος καιρός με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Ο καιρός σήμερα θα παραμείνει κυρίως αίθριος, με τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, φτάνοντας κοντά στις φυσιολογικές...