Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025
14.3 C
Cyprus

ΒΕΑUTY BAR: Νέο ανανεωμένο στη Σταυρού-Στα εγκαίνια του 8ου καταστήματος στην Κύπρο-Ποιους είδαμε (Βίντεο)

- Advertisement -

Μετά την επιτυχημένη πορεία των καταστημάτων Beauty Bar σε όλη την Κύπρο, η γνωστή αλυσίδα καλλυντικών επεκτάθηκε και μας υποδέχθηκε στα εγκαίνια του 8ου καταστήματός της, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Σταυρού στην Λευκωσία! 

Το επίσημο opening του νέου Beauty Bar πραγματοποιήθηκε μαζί με φίλους, τα media και εκλεκτούς συνεργάτες την Πέμπτη 16 Ιουνίου, σε μια βραδιά γεμάτη μουσική από τον DJ Mr Unknown, ενώ ταυτόχρονα επαγγελματίες bartenders ετοίμαζαν cocktails για όλους τους καλεσμένους.   Το νέο κατάστημα Beauty Bar έρχεται να ενισχύσει τη φιλοσοφία των Beauty Bar, αφού με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό που παραπέμπει σε bar διεθνών προτύπων, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα φιλόξενη και διασκεδαστική.  Ακριβώς όπως σε ένα bar έτσι και στο Beauty Bar, όλοι μπορούν να αισθάνονται όμορφοι και μοναδικοί μακριά από κάθε στερεότυπο.

Εκτός από τις αγαπημένες trendy μάρκες των Beauty Bar: W7, Technic, Biovene, Rude, 7Days, Formula 10.0.6, L’oreal Paris, Maybelline, Max Factor, Gosh, Victoria’s Secret, Spa Pharma, Body Boom, IDC cosmetics, Lee Stafford κ.α, το κατάστημα ενισχύεται με τις παραδοσιακές διεθνείς μάρκες: Lancôme, Estée Lauder, Clinique, Biotherm, Origins και Clarins. Η νέα διευρυμένη γκάμα των Beauty Bar έρχεται για να καλύψει όλα τα γούστα και ηλικιακά γκρουπ!

Beauty Bar- be your own kind of beautiful! Διεύθυνση: Λεωφόρος Σταυρού 96, κατάστημα Δ, 2034 Λευκωσία

Hot this week

ΒΙΑΣΕ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ: Το Εφετείο επικύρωσε την καταδίκη και ζητά αυστηρές ποινές

Το Εφετείο επικύρωσε την πρωτόδικη καταδίκη ενός άνδρα που...

ΔΗΠΑ: Παρουσίασε τους 10 πρώτους υποψήφιους για τις Βουλευτικές 2026 – Τέσσερις αριστίνδην στο ψηφοδέλτιο

Τους πρώτους δέκα υποψήφιους βουλευτές της ενόψει των Βουλευτικών...

ΟΕΛΜΕΚ: Στο τραπέζι νέες κινητοποιήσεις – «Μην ψηφιστεί το σχέδιο αξιολόγησης»

Σκληραίνει τη στάση της η ΟΕΛΜΕΚ απέναντι στο προωθούμενο...

ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΟΥΡΗ: Κατάχρηση εξουσίας, παρανομίες και έξι χρόνια αδράνειας-Πειθαρχικές ευθύνες «βλέπει» η Αρχή κατά της Διαφθοράς

Η Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα...

Topics

ΒΙΑΣΕ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ: Το Εφετείο επικύρωσε την καταδίκη και ζητά αυστηρές ποινές

Το Εφετείο επικύρωσε την πρωτόδικη καταδίκη ενός άνδρα που...

ΟΕΛΜΕΚ: Στο τραπέζι νέες κινητοποιήσεις – «Μην ψηφιστεί το σχέδιο αξιολόγησης»

Σκληραίνει τη στάση της η ΟΕΛΜΕΚ απέναντι στο προωθούμενο...

ΚΥΠΡΟΣ: Ηλιοφάνεια με σύννεφα και θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά

Ηλιοφάνεια με σύννεφα θα επικρατήσει σήμερα στην Κύπρο, με...

ΛΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥ: Ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη που βρήκε τον στόχο του

Η Θεσσαλονίκη γιόρτασε την αυτογνωσία με τον Λάκη Αργυρού...

Related Articles

Popular Categories