20.9 C
Nicosia
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήNEWSΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Διεθνής πλατφόρμα πουλάει ψεύτικα εισιτήρια του Κύπριου ερμηνευτή για τις...

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: Διεθνής πλατφόρμα πουλάει ψεύτικα εισιτήρια του Κύπριου ερμηνευτή για τις προγραμματισμένες συναυλίες του στην Κύπρο

-

Διεθνής πλατφόρμα πωλεί ψεύτικα εισιτήρια για τις συναυλίες του Κύπριου ερμηνευτή Αλκίνοου Ιωαννίδη ο οποίος έρχεται στο νησί μας. Οι θαυμαστές του καλλιτέχνη πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την αγορά εισιτηρίων και να τα προμηθεύονται μόνο από αξιόπιστες και επίσημες πηγές.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία Roll Out Vision Services, έχει δημιουργηθεί διαδικτυακά σε διεθνή πλατφόρμα πώλησης εισιτηρίων ψεύτικος λογαριασμός που παραπλανεί το κοινό ως μεταπωλητής εισιτηρίων της συναυλίας του Αλκίνοου Ιωαννίδη που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας.

Ο μοναδικός, εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής ηλεκτρονικών εισιτηρίων για όλες τις συναυλίες του Αλκίνοου Ιωαννίδη στην Κύπρο τον Σεπτέμβριο, είναι η

SoldOut Ticketshttps://www.soldoutticketbox.com/

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Roll Out Vision Services επίσης, εξουσιοδοτημένα σημεία προπώλησης φυσικών εισιτηρίων ορίζονται μόνο τα σημεία που ανακοινώθηκαν από την διοργανώτρια εταιρεία.

Nα θυμίσουμε, ότι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ολοκληρώνει τη φετινή του καλοκαιρινή περιοδεία στην Κύπρο με τέσσερις συναυλίες. Μαζί του επί σκηνής, τέσσερις Κύπριοι μουσικοί, καινούριοι συνοδοιπόροι που δίνουν στα τραγούδια μια διαφορετική προσέγγιση μέσα από τους ήχους εγχόρδων, κρουστών και ηλεκτρονικών οργάνων.

Οι προγραμματισμένες συναυλίες θα γίνουν στις

20 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Πισσουρίου


21 Σεπτεμβρίου, Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών,

27 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας
28 Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Τάλας

‘Ώρα Έναρξης: 8.30 μ.μ.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.30 μ.μ.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
www.soldoutticketbox.com
&
Από Πέμπτη 18 Ιουλίου
Περίπτερο Οκτάγωνο, Λευκωσία
Musical Paradise, Λεμεσός
«Το Χάνι» Εστιατόριο, Πισσούρι
Κοινοτικό Συμβούλιο Πισσουρίου
Αρτοποιείο Θημωνιά, Δερύνεια
Περίπτερο Time Out, Πάφος

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: