ΔΗΜΟΣ ΛΥΣΗΣ: Οικονομική στήριξη 300 ευρώ για κάθε νεογέννητο Λυσιώτη

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος, ο Δήμος Λύσης ανακοίνωσε τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης ύψους 300 ευρώ για κάθε νεογέννητο με καταγωγή από τη Λύση.

Ο Δήμαρχος Λύσης Ανδρέας Καουρής και το Δημοτικό Συμβούλιο, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κατεχόμενη κοινότητα, προχώρησαν σε αυτή την απόφαση με σκοπό την ενίσχυση των οικογενειών και τη διατήρηση του δεσμού των Λυσιωτών με τον τόπο τους.

«Πρέπει να αντιληφθούμε ότι για να υπάρχει Λύση, πρέπει να υπάρχουν Λυσιώτες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, τονίζοντας τη σημασία της πρωτοβουλίας.

Το ποσό της στήριξης ενδέχεται να αναθεωρηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, ανάλογα με τις δημογραφικές εξελίξεις. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Δήμου: http://lysiyouth.cy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Hot this week

37ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ: Στις 31 Ιουλίου η πρώτη δικάσιμος για τον θάνατο του τρίχρονου – Ελεύθερος με αυστηρούς όρους

Η υπόθεση εναντίον του 37χρονου πατέρα, ο οποίος αντιμετωπίζει...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 38χρονο που καταζητείτο για υπόθεση με όπλο και εκρηκτικά

Σε σύλληψη 38χρονου από την Ορόκλινη προχώρησε η Αστυνομία,...

Topics

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 38χρονο που καταζητείτο για υπόθεση με όπλο και εκρηκτικά

Σε σύλληψη 38χρονου από την Ορόκλινη προχώρησε η Αστυνομία,...

VIDEOGATE: Αναπάντητα ερωτήματα και κενά μετά την ανακοίνωση του πορίσματος – Στο επίκεντρο η διαφάνεια

Σειρά ερωτημάτων και σημείων που χρήζουν περαιτέρω διευκρίνισης αφήνει,...

ΛΑΡΝΑΚΑ: Της άρπαξαν την τσάντα ενώ περπατούσε – Στο νοσοκομείο 38χρονη μετά από ληστεία

Υπόθεση ληστείας με θύμα 38χρονη γυναίκα διερευνά η Αστυνομία...

Related Articles

Popular Categories