ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ: «Σε κανένα, μα σε κανένα, δεν θα δώσω το δικαίωμα να με κατηγορήσει για θέματα διαφθοράς»-Πρώτες δηλώσεις για το επίμαχο βίντεο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σχολίασε για πρώτη φορά το επίμαχο βίντεο που αφορά θέματα διαφθοράς στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Θέλω να καλέσω δημόσια τον οποιονδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μου εκστρατείας αλλά και κατά τη διάρκεια που είμαι Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να τα καταθέσει αμέσως στις Αρχές του Κράτους», ανέφερε.

Ο Πρόεδρος τόνισε ότι «σε κανένα, μα σε κανένα, δεν θα δώσω το δικαίωμα να με κατηγορήσει για θέματα διαφθοράς». Παράλληλα αναφέρθηκε στη σημασία της προσέλκυσης επενδύσεων, μια προσπάθεια που, όπως είπε, ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα της θητείας του και συνεχίζεται προς όφελος της χώρας.

«Τα αποτελέσματα της επίσκεψής μου στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ήδη ορατά, με την ανακοίνωση αμερικανικών επενδύσεων στην Κύπρο», σημείωσε. Πρόσθεσε ότι οι εταιρείες που επενδύουν στη χώρα οφείλουν να συνεισφέρουν κοινωνικά, μέσα από δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε τομείς όπως η υγεία, το κράτος πρόνοιας και η Άμυνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: Από την πτώση του ελικοπτέρου στη Σίφνο – Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή-(Βίντεο)

Νέες εικόνες από τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από τη...

LADY’S MILE: Βούτηξε για να βρει το κινητό του και πνίγηκε – Παραλίγο τραγωδία και για δεύτερο 27χρονο

Μια βουτιά στη θάλασσα για ένα κινητό τηλέφωνο εξελίχθηκε...

LADY’S MILE: 27χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του – Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Τραγική κατάληξη είχε η εξόρμηση στη θάλασσα για έναν...

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τουρίστες έρχονται και Κύπριοι επιστρέφουν, αλλά οι ουρές καλά κρατούν – Η υπομονή στα όρια -(Βίντεο)

Με αυξημένη κίνηση συνεχίζεται η τουριστική περίοδος στο αεροδρόμιο...

Topics

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Υπέκυψε στα τραύματά της 82χρονη μετά από τροχαίο

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στις αρχές...

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Μέχρι το Κακουργιοδικείο ο 51χρονος μοναχός – Τι έκρινε το Δικαστήριο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου έκρινε ότι υπάρχει κίνδυνος φυγοδικίας...

ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ: Νέος διαγωνισμός για διασταυρώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων προκήρυξε διαγωνισμό για 25 ανιχνευτές...

Related Articles

Popular Categories