ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ: Το μήνυμα αγάπης έναν χρόνο μετά τον γάμο με τη Μαρία – Το «Άριστα» της αθλήτριας που συνεχίζει να εμπνέει (Φώτο)

Την πρώτη τους επέτειο γάμου θα γιόρταζαν σήμερα η αθλήτρια Μαρία Αριστοτέλους και ο σύζυγός της, Ανδρέας Χειμωνίδης.

Η Κύπρια αθλήτρια του άλματος επί κοντώ, που με τη στάση ζωής, τη δύναμη ψυχής και το παράδειγμά της έγινε έμπνευση για πολλούς, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της στις 9 Ιανουαρίου 2025.

Έναν χρόνο μετά, ο άνθρωπος που στάθηκε δίπλα της στα εύκολα —και πολύ περισσότερο στα δύσκολα— ανάρτησε ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα, με αφορμή την ημέρα που θα γιόρταζαν την πρώτη τους επέτειο.

«Μου έμαθες τόσα πολλά, μα το κυριότερο ότι η ζωή είναι στιγμές. Κι εγώ έζησα τις πιο όμορφες στο πλευρό σου.Στα εύκολα, στα δύσκολα, σε όλα… μαζί. Σήμερα θα γιορτάζαμε την πρώτη μας επέτειο. Δεν τα καταφέραμε. Αλλά όλα καλά θα πάνε, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα — όπως μου έλεγες. Νιώθω ο πιο ευλογημένος άνθρωπος στον κόσμο που ήμουν δίπλα σου σε όλα. Θα σ’ αγαπώ για πάντα.»

Την ίδια στιγμή, η Μαρία συνεχίζει να αφήνει πίσω της ένα σπουδαίο αποτύπωμα — όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία. Η οικογένειά της παρέλαβε από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τον μεταπτυχιακό τίτλο της Μαρία, στην «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες», τον οποίο ολοκλήρωσε με «Άριστα».

Μια στιγμή μεγάλης τιμής και συγκίνησης. Ένα ακόμη επίτευγμα που γεμίζει όλους περηφάνια. Γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν μετριούνται μόνο με μετάλλια — αλλά με το φως που αφήνουν πίσω τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

LADY’S MILE: 27χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του – Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Τραγική κατάληξη είχε η εξόρμηση στη θάλασσα για έναν...

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τουρίστες έρχονται και Κύπριοι επιστρέφουν, αλλά οι ουρές καλά κρατούν – Η υπομονή στα όρια -(Βίντεο)

Με αυξημένη κίνηση συνεχίζεται η τουριστική περίοδος στο αεροδρόμιο...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Υπέκυψε στα τραύματά της 82χρονη μετά από τροχαίο

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στις αρχές...

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Μέχρι το Κακουργιοδικείο ο 51χρονος μοναχός – Τι έκρινε το Δικαστήριο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου έκρινε ότι υπάρχει κίνδυνος φυγοδικίας...

Topics

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Υπέκυψε στα τραύματά της 82χρονη μετά από τροχαίο

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε στις αρχές...

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: Μέχρι το Κακουργιοδικείο ο 51χρονος μοναχός – Τι έκρινε το Δικαστήριο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου έκρινε ότι υπάρχει κίνδυνος φυγοδικίας...

ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ: Νέος διαγωνισμός για διασταυρώσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων προκήρυξε διαγωνισμό για 25 ανιχνευτές...

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και χαλάζι σε ορεινά και εσωτερικό –Πότε επιστρέφει η ζέστη

Αλλαγές παρουσιάζει σήμερα το σκηνικό του καιρού, με τον...

Related Articles

Popular Categories