MICHELLE ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ: Πήγε για να εξεταστεί για κορωνοϊο με την οικογένεια της και ο γιος της έπαθε επιληπτική κρίση-Τον έσωζε εργαζόμενος σε κέντρο δειγματοληψίας (Φώτο)

Η 34χρονη Κύπρια, Michelle Κλεάνθους, η οποία ήταν θετική στον κορωνοϊό, πήγε μαζί με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά για να κάνουν τεστ κορωνοϊου. Όμως, ο τεσσάρων μηνών γιος τους, Κρίστιαν έπαθε επιληπτική κρίση.

Ο Roland Wilkerson, ο οποίος εργάζονταν στο κέντρο δειγματοληψίας, έτρεξε προς την οικογένεια και έσωσε τη ζωή του Κρίστιαν. Η συμπατριώτισσα μας, μιλώντας στη σελίδα Metro, ανέφερε ότι είχε κορωνοϊο αλλά και ο γιος της καθώς είχε τα συμπτώματα και γι’ αυτό άλλωστε βρέθηκαν εκεί.

«Όταν πήγα να κάνω τεστ στον Κρίστιαν, διαπίστωσα ότι είχε επιληπτική κρίση. Δεν ήξερα τι να κάνω και άρχισα να φωνάζω για βοήθεια, παρακαλώντας τον Θεό κάποιος να μας βοηθήσει. Ο σύζυγός μου βγήκε από το αμάξι και προσπάθησε να καλέσει ασθενοφόρο. Από την άλλη πλευρά του χώρου στάθμευσης, κάποιος ήρθε τρέχοντας, πήρε το βρέφος από το αμάξι και εξέτασε εάν ανέπνεε και εάν είχε τις αισθήσεις του. Όταν του είπα ότι ο Κρίστιαν έχει κορωνοϊό, μου απάντησε ότι δεν τον ένοιαζε. Δεν άφησε το βρέφος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο».

Οι γονείς ευχαρίστησαν δημόσια τον Roland Wilkerson, αναφέροντας παράλληλα ότι «Είχαμε παγώσει από τον φόβο και τον πανικό και ένας ξένος έκανε τα πάντα, δεν το σκέφτηκε καθόλου. Πήρε τον έλεγχο της κατάστασης, έκανε χώρο για το βρέφος μας και το φρόντισε όπως έπρεπε. Έβαλε την υγεία του σε κίνδυνο για να βοηθήσει τον γιο μας. Είναι ένας σύγχρονος ήρωας για μας και θα του είμαστε για πάντα ευγνώμονες».

Να σημειωθεί, ότι το βρέφος πλέον νοσηλεύεται με συμπτώματα κορωνοϊού και μηνιγγίτιδας.

Πηγή: Sigmalive

Hot this week

ΣΕΙΣΜΟΣ 7,7 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Τουλάχιστον πέντε οι νεκροί – Άρση της προειδοποίησης για τσουνάμι-(Βίντεο)

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,7 Ρίχτερ έπληξε τα ξημερώματα του...

ΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πού χρειάζεται προσοχή

Δεκαπενταύγουστος και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που ετοιμάζεται...

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η γιορτή της Παναγίας που κρατά ζωντανή την πίστη και την ελπίδα

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι απλώς μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή....

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΛΕΟΠΑ: «Παιδί» του κυπριακού θεάτρου που έφυγε πρόωρα – Η πορεία της και η κηδεία της

Η Κωνσταντίνα Κλεόπα ήταν κυριολεκτικά ένα «παιδί του θεάτρου»....

Topics

ΟΔΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πού χρειάζεται προσοχή

Δεκαπενταύγουστος και οι δρόμοι γεμίζουν από κόσμο που ετοιμάζεται...

15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Η γιορτή της Παναγίας που κρατά ζωντανή την πίστη και την ελπίδα

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι απλώς μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή....

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ: Όχημα αναποδογυρίστηκε στον κυκλικό κόμβο – Στο σημείο Αστυνομία και ασθενοφόρο -(Φώτο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σύλληψη 36χρονου– Καταγγελία για απόπειρα φόνου και βία κατά 29χρονης

Στη σύλληψη 36χρονου προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η...

Related Articles

Popular Categories