fbpx
15.9 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήBEAUTYΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Να χρησιμοποιήσω κρέμα ή Όρο;

ΕΙΡΗΝΗ ΙΑΚΩΒΟΥ: Να χρησιμοποιήσω κρέμα ή Όρο;

-

Κάθε Τετάρτη μέσα από τις σελίδες του Coffeevibesmagazine, η Beauty Consultant – Makeup Artist Ειρήνη Ιακώβου του ΝΑ’Ι’ΑΔΑ  NATURE SPA, δίνει χρήσιμες συμβουλές.

Κρέμα ή Όρο αρκετά συχνά οι γυναίκες με ρωτούν εάν είναι απαραίτητο να βάζουμε όρο και κρέμα προσώπου. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τις διαφορές μεταξύ σερουμ και κρέμας. Αρχικά να σας πω πως είναι κάτι τελείως διαφορετικό η κρέμα και ο όρος επιπρόσθετα, δεν αντικαθιστά το ένα προϊόν με το άλλο.

Και τα δύο είναι είναι απαραίτητα γιατί έχουν διαφορετική χρήση. Κατά την διάρκεια της τοποθέτησης των προϊόντων συνηθέστερα αρχίζουμε με τα λεγόμενα σερουμ και ο λόγος είναι ο εξής. Οι όροι θεωρούνται ως προϊόντα αγωγής και γιατί το λέω αυτό, η σύσταση του όρου είναι πιο λεπτή δηλαδή είναι πιο λεπτόρρευστο προϊόν από την κρέμα και έχουν συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά που μπορούν να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Ούτως ώστε θέλουμε να τοποθετηθεί πρώτα ο όρος για να λειτουργήσει ως θεραπεία στα διάφορα θέματα που αντιμετωπίζουμε όπως για παράδειγμα χαλάρωση, θαμπάδα στο δέρμα, ρυτίδες κλπ. Σε αντίθεση τώρα με τις κρέμες.

Η κύρια λειτουργία της κρέμας είναι να ενυδατώνει την επιδερμίδα, λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα καθώς βοηθάει να συγκροτείται η απαραίτητη υγρασία στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος. Τα μόρια και τα σωματίδια της κρέμας είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος επομένως είναι πιο δύσκολη η εισχώρηση τους στα βαθύτερα στρώματα. Τώρα μπορείς να ξεχωρίσεις τις διαφορές μεταξύ όρου και κρέμα. Επομένως, στην ρουτίνα περιποίησης σου να εφαρμόζεις και τα δύο. 

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: