fbpx
29.8 C
Nicosia
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Value betting by RebelBetting - the easiest way to make money on sports
ΑρχικήBEAUTYΣΚΕΥΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Μας δίνει συμβουλές για να αποκτήσουμε λαμπερά μαλλιά-Η συνεργασία της...

ΣΚΕΥΗ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ: Μας δίνει συμβουλές για να αποκτήσουμε λαμπερά μαλλιά-Η συνεργασία της με την Χριστίνα Δημητρίου (Φώτο)

-

Η hairstylist Σκεύη Κυπριανού έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και το πάθος της, για το χώρο της κομμωτικής, δημιουργία ανοίγοντας στην περιοχή Δροσιάς στην Λάρνακα, το Touch of Style by Skevi. Μια από τις πολλαπλές ειδικότητες της είναι οι αποχρώσεις του ξανθού μαλλιού που όταν καταπιάνεται δημιουργεί μια πληθώρα χρωμάτων όπως έναν πίνακα ζωγραφικής. Θέλοντας να δώσει τις δικές της συμβουλές, στις φίλες της ιστοσελίδας μας μιλά για τις νέες τάσεις που φέτος είναι πολυδιάστατες.

«Η σταθερή μου αδυναμία είναι αδιαμφισβήτητα οι ποικίλες αποχρώσεις του ξανθού! Η αρμονία των επιλογών του παρέχει σήμερα πληθώρα χρωμάτων μοιάζοντας σαν μια πραγματική παλέτα ζωγραφικής όπως αυτή που χρησιμοποιούν οι ζωγράφοι. Όλο αυτό λοιπόν καθιστά το ξανθό στην πρωτοκαθεδρία και όχι μόνο είναι αριστοκρατικό ως χρώμα αλλά απαιτεί υψηλή τεχνική, εξειδικευμένη γνώση και απεριόριστη υπομονή».

Οι τάσεις λοιπόν για φέτος είναι πολυδιάστατη, υπάρχουν κόντρα γραμμές και μακριές. Άλλοτε με φράντζες και άλλοτε με αφέλειες. Τα κοντά καρέ μαλλιά είναι μια τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια. Μαλλιά μακριά με κυματισμούς είναι μια άλλη επιλογή, καθώς πάντα ανεξαρτήτως της τάσης υπάρχουν γυναίκες που παραμένουν διαχρονικά μακρομάλλες!

«Το φετίχ μου θα τολμήσω να πω ότι είναι το τεχνικό κομμάτι και ιδιαίτερα η διαδικασία στις ξανθές αποχρώσεις. Ειδικεύομαι αποκλειστικά σε βαφείο δηλαδή τεχνικές διαδικασίες, μεταμορφώνω και δημιουργώ ικανοποιώντας κάθε γούστο. Αν και το ξανθό κυριαρχεί και βασιλεύει, τα μαλλιά και γενικότερα η εικόνα μιας γυναίκας είναι προσωπική υπόθεση. Η σημερινή γυναίκα προσαρμόζει την εικόνα της ανάλογα με την προσωπικότητα της».

Μια από τις γυναίκες που ανέκαθεν θαύμαζε η Σκεύη Κυπριανού ήταν και η Χριστίνα Δημητρίου, την οποία ξεχώριζε πάντα μέσα από τη δουλειά της.

«Μου έγινε πρόταση από μία εταιρία στην οποία θα χτένιζα την Χριστίνα και από κει ξεκίνησαν όλα! Έχω να πω ότι είναι ένας πολύ ευχάριστος και αξιόλογος άνθρωπος και πολύ σωστή στις συνεργασίες της! Είναι χαρά μου που συνεργάζομαι μαζί της και όταν την γνωρίσει κάποιος, θα καταλάβει αμέσως το πόσο απλή, προσιτή και υπέροχος άνθρωπος είναι. Χαρά μου να συνεργάζομαι και να περνώ ώρες μαζί της. Εδώ και ένα χρόνο εμπλουτίσαμε τα υπέροχα μαλλιά της με τα Select Hair Extensions και τα κάναμε ακόμα πιο εντυπωσιακά και λαμπερά, όπως είναι η ίδια».

- Advertisment -

πρεπει να διαβασετε: