ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΓΚΑΛΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: Στήριξη στο «Δικαίωμα Ελπίδας» για παιδιά με αναπηρίες

Με στόχο τη στήριξη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα Ελπίδας», διοργανώνεται στη Λεμεσό φιλανθρωπικό cocktail gala με παρουσιαστή τον Master of Ceremonies Λουκά Χριστοδουλίδη.

Το φιλανθρωπικό cocktail gala θα φιλοξενηθεί στις 20:00 στην οικία της κυρίας Γιώτας Ζαβού, στη διεύθυνση Σωκράτους 8, στη Λεμεσό, συγκεντρώνοντας άτομα που επιθυμούν να στηρίξουν έμπρακτα το έργο του οργανισμού. Το «Δικαίωμα Ελπίδας» αποτελεί μη κερδοσκοπικό οργανισμό που προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης και θεραπειών σε νέους άνω των 22 ετών με αναπηρίες, συμβάλλοντας καθημερινά στην ενδυνάμωση και κοινωνική τους ένταξη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μουσική, cocktail ατμόσφαιρα και να συμμετάσχουν σε κληρώσεις και λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, ενώ στόχος της εκδήλωσης είναι όχι μόνο η οικονομική ενίσχυση του κέντρου αλλά και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας γύρω από τη σημασία της στήριξης των ατόμων με αναπηρία.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Master of Ceremonies Λουκάς Χριστοδουλίδης.

Η είσοδος έχει καθοριστεί στα 50 ευρώ, ενώ λόγω περιορισμένων θέσεων συνιστάται έγκαιρη κράτηση ή αγορά εισιτηρίου. Για πληροφορίες και κρατήσεις, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 99 07 67 32 με τον Χαράλαμπο Πίτρο.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν απευθείας στο εγγεγραμμένο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Δικαίωμα Ελπίδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Ένα δράμα που δεν έχει τέλος – 41,6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο

Η 20ή Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν...

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα ταλαιπωρία με κλειστή λωρίδα Ύψωνα–Ερήμη για δεύτερο Σάββατο – Σφοδρές αντιδράσεις πολιτών (Φώτο)

Για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο, η κυκλοφορία στη Λεμεσό δοκιμάζεται...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα από την Αυστραλία και η διαρκής μάχη για δικαίωση

Παρακολουθώντας από την Αυστραλία τις εξελίξεις γύρω από την...

Topics

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ: Ένα δράμα που δεν έχει τέλος – 41,6 εκατομμύρια πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο

Η 20ή Ιουνίου είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αναγκάστηκαν...

ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Το ηχηρό μήνυμα από την Αυστραλία και η διαρκής μάχη για δικαίωση

Παρακολουθώντας από την Αυστραλία τις εξελίξεις γύρω από την...

ΕΜΕΛ: «Στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος» το τροχαίο με το λεωφορείο στη Λεμεσό – Τι κατέδειξε η έρευνα- (Βίντεο)

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) ολοκλήρωσε την εσωτερική...

Related Articles

Popular Categories