BLUE HEART FOUNDATION: Μια μοναδική εμφάνιση του Νίκου Οικονομόπουλου – Υπογραμμίζει τη σημασία της αγάπης και της προσφοράς

Μια μοναδική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Blue Heart Foundation, ο οποίος γιορτάζει τη συμπλήρωση ενός χρόνου δράσεων και κοινωνικής προσφοράς.

Η μεγάλη εκδήλωση του Blue Heart Foundation θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στο Monte Caputo στη Λεμεσό. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Οικονομόπουλος θα παρουσιάσει ένα μοναδικό 4ωρο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με στόχο να υπογραμμίσει τη σημασία της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Τα καθαρά έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του οργανισμού. Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το Blue Heart Foundation κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες, υποστηρίζοντας ενεργά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, οργανισμούς και άτομα που αντιμετωπίζουν προκλήσεις όπως οικονομικές δυσκολίες, βία, κακοποίηση και σχολικό εκφοβισμό.

Ιδιαίτερα ξεχωρίζει το πρόγραμμα «Σχολικός Εκφοβισμός και Αποδοχή της Διαφορετικότητας», το οποίο εφαρμόστηκε σε περισσότερα από 100 σχολεία στην Κύπρο, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ευαισθητοποίηση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Παράλληλα, το Τμήμα Εκτάκτων Αναγκών του οργανισμού ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά σε περιστατικά διασώσεων, πλημμυρών και πυρκαγιών, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια σε στιγμές κρίσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, καλέστε στο 99940717.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Hot this week

ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ: Η ιστορία του Κυριάκου Κυριάκου- Έκκληση στους κατοίκους για προσοχή

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Δεν μπορούμε να βγούμε ούτε στη βεράντα» – Έντονα παράπονα κατοίκων για τα κουνούπια

Έντονα παράπονα για την κατάσταση με τα κουνούπια καταγράφονται...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ψεύτικες ιστοσελίδες και προφίλ στο διαδίκτυο – Προειδοποιεί το κοινό η Παγκύπρια Συνεργατική

Προσπάθεια παραπληροφόρησης και εξαπάτησης μέσω διαδικτύου καταγγέλλει στην Αστυνομία...

Topics

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Δεν μπορούμε να βγούμε ούτε στη βεράντα» – Έντονα παράπονα κατοίκων για τα κουνούπια

Έντονα παράπονα για την κατάσταση με τα κουνούπια καταγράφονται...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ψεύτικες ιστοσελίδες και προφίλ στο διαδίκτυο – Προειδοποιεί το κοινό η Παγκύπρια Συνεργατική

Προσπάθεια παραπληροφόρησης και εξαπάτησης μέσω διαδικτύου καταγγέλλει στην Αστυνομία...

ΑΠΕΡΓΙΑ: Πάνω από 11.000 εργαζόμενοι κατεβαίνουν σε 24ωρη απεργία την Πέμπτη

Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση κατέρχονται την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου,...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οι «γίγαντες» δίπλα στους μικρούς μαχητές του Παιδογκολογικού-(Φώτο)

Μια ξεχωριστή στιγμή γεμάτη χαμόγελα και συγκίνηση εκτυλίχθηκε στην...

ΕΚΟ: Δίπλα στις Ορεινές Κοινότητες Κύπρου

Η ΕΚΟ επενδύει πάνω από €3 εκατ. σε τριετές...

Related Articles

Popular Categories